Eerste schoentjes

Babys eerste schoen

Je kindje zal binnenkort zijn eerste stapjes zetten (of doet dat zelfs al!). Schoentjes zijn daarom een heel goed cadeau voor een eerste verjaardag. Deze PEPINO Colin curry (wijd) te koop bij Pink or Blue zijn niet alleen extreem schattig, maar ook lekker gevoerd. Meer over eerste schoentjes lees je hier >>

 

Badspeelgoed

nijntje badspeelgoed

Laat het regenen in bad met de Nijntje regenmaker! Houd Nijntje een paar tellen onder water, zodat de regenwolk zich kan vullen, houd haar boven het water en laat haar hoofdje los: nu zie je het regenen! Het badspeeltje is eenvoudig schoon te maken doordat de wolk open kan.

Wheelybug

wheelybug biggetje loopwagentje

Je kindje kan op dit vriendelijke Wheelybug biggetje naar hartenlust door het huis racen. De vier zwenkwielen maken dit loopfietsje super wendbaar en de aluminium beugel geeft je kindje goede houvast. De loopwagen is geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden tot en met 4 jaar. Dankzij de 360° zwenkwieltjes kan je kindje er gemakkelijk alle kanten mee uit en kunnen op iedere gladde ondergrond rollen. Je kindje kan zich veilig aan de beugel vast houden.

Cadeaukaart Koeka

Koeka cadeaukaart

Bij cadeautips baby 1 jaar mag dit niet ontbreken. Met een giftcard van Koeka geef je een cadeau aan iemand die wel een Koeka artikel kan gebruiken en/of wil kopen. Het meest verrassende cadeau dat je kan geven. Verkrijgbaar in drie verschillende bedragen. De Koeka giftcard is verkrijgbaar met een waarde van 25, 50 of 100 Euro.
De Koeka giftcard bestel je hier.

 

Speciaal voor jou

In onze Nieuw Leven App vind je een onderdeel ‘Speciaal voor jou‘. Hier ontdek je kortingen, aanbiedingen en acties van onze partners, waaronder Koeka. Koeka geeft 15% korting aan Naviva cliënten via de Nieuw Leven app.

Sterrenhemelposter

Wist je dat de sterrenhemel die je ziet altijd anders is? De plek waarvandaan je kijkt, de datum en het tijdstip bepalen wat je ziet. Dat is op elke plaats en op elk moment uniek. Daarom is een poster met de stand van de sterren bij de geboorte van een kindje zo’n prachtig cadeau. Zelfs als een kindje één jaar wordt is dit nog een mooi en uniek cadeau.

Speciaal voor jou

In onze Nieuw Leven App vind je een onderdeel ‘Speciaal voor jou‘. Hier ontdek je kortingen, aanbiedingen en acties van onze partners, waaronder MrStarsky. MrStarsky geeft 15% korting aan Naviva cliënten via de Nieuw Leven app.Houten speelgoed

Djeco houten speelgoed

Houten speelgoed is mooi en duurzaam, echt een waardevol cadeau waar langdurig mee gespeeld kan worden. Erg leuk is deze houten hamertje tik van Djeco. Pak een hamer en sla alle houten staafjes door de gaten.

 

Blokkenkar/loopwagentje

JANOD loopwagenblokken 1 jaar

Met deze JANOD loopwagen met blokken sla je twee vliegen in één klap: je kindje kan met blokken spelen en leert ermee lopen. De 20 blokken hebben verschillende kleuren. De blokken stimuleren coördinatie en motoriek.

 

Voorleesboekjes

peuterboekjes

Boekjes zijn altijd goed. Voorlezen stimuleert de taalontwikkeling van je baby. En samen lekker boekjes lezen en plaatjes kijken is natuurlijk ontzettend gezellig. Deze leuke boekjes zijn te koop bij PSIKHOUVANJOU.

Feestje

Wat een mijlpaal! Je kindje is één jaar. Officieel is je kleintje nu geen baby meer, maar een dreumes. En jij bent nu een jaar moeder. Gefeliciteerd! Ga jij een feestje maken van de eerste verjaardag en wil je meer dan alleen cadeautips baby 1 jaar? In deze blog lees je al onze tips.