Cadeautips baby 1 jaar

Wat geef je je kindje op zijn eerste verjaardag? Ter inspiratie maakten we deze lijst met cadeautips voor een baby van 1 jaar.

 

Eerste schoentjes

Je kindje zal binnenkort zijn eerste stapjes zetten (of doet dat zelfs al!). Schoentjes zijn daarom een heel goed cadeau voor een eerste verjaardag. Deze babyschoentjes van Donsje Amsterdam zijn niet alleen extreem schattig, maar ook nog eens lekker warm dankzij de superzachte voering en de buitenkant van 100 % leer.

 

Badspeelgoed

In bad gaan wordt nog leuker met dit badspeelgoed van Lilliputiens. Laat de hongerige beer de 3 visjes op eten, door ze uit het water te vissen met zijn grote bek. Je kindje schatert het uit van plezier!

 

Wheelybug

Je kindje kan op deze vriendelijke Wheelybug egel naar hartenlust door het huis racen. De vier zwenkwielen maken dit loopfietsje super wendbaar en de aluminium beugel geeft je kindje goede houvast. De wheelybug is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

 

Cadeaukaart Koeka

Bij cadeautips baby 1 jaar mag dit niet ontbreken. Met een giftcard van Koeka geef je een cadeau aan iemand die wel een Koeka artikel kan gebruiken en/of wil kopen. Het meest verrassende cadeau dat je kan geven. Verkrijgbaar in drie verschillende bedragen. De Koeka giftcard is verkrijgbaar met een waarde van 25, 50 of 100 Euro.
De Koeka giftcard bestel je hier.

Houten speelgoed

Houten speelgoed is mooi en duurzaam. Erg leuk zijn deze houten trekdieren in de vorm van een poes, krokodil of muis. Te koop bij o.a. Newbornmusthaves.nl 

 

Blokkenkar

Met deze blokkenkar van little Dutch sla je twee vliegen in één klap: je kindje kan met blokken spelen en leert ermee lopen. De blokkenkar is verkrijgbaar in twee kleuren. Je raadt het al: blauw en roze.

 

Boekjes

Boekjes zijn altijd goed. Voorlezen stimuleert de taalontwikkeling van je baby. En samen lekker boekjes lezen en plaatjes kijken is natuurlijk ontzettend gezellig. Deze leuke boekjes zijn te koop bij PSIKHOUVANJOU.

Ga jij een feestje maken van de eerste verjaardag en wil je meer dan alleen cadeautips baby 1 jaar? In deze blog lees je al onze tips.