Wendy Seelen

Mijn naam is Wendy Seelen en ik woon en werk in Breda. Sinds 2005 ben ik werkzaam als lactatiekundige IBCLC. Dit betekent dat ik moeders en baby’s begeleid bij het geven van borstvoeding. Het is iets heel natuurlijks maar gaat niet altijd vanzelf. Een goede voorbereiding kan het wel makkelijker maken.

Ik werk voor de borstvoedingslijn van Naviva en daarnaast heb ik mijn eigen praktijk zodat ik huisbezoeken kan doen en verzorg in wekelijks een inloopspreekuur in het “borstvoedingcafe Breda”.  Naast lactatiekundige ben ik ook babycoach.

Ik hoop met informatie en adviezen bij te kunnen dragen aan het vinden van jouw fijne borstvoedingsrelatie!

 

Mies

Ik ben Mies Olde Olthof 57 jaar,  getrouwd met Hans en moeder van 3 dochters 29,25,22 jaar.

Vanaf 1986 heb ik met heel veel plezier als kraamverzorgende gewerkt. Vanaf 2004 kreeg ik de mogelijkheid om de opleiding te gaan volgen en sindsdien ben ik werkzaam als lactatiekundige nu 17 jaar. Via de borstvoedingslijn heb ik al verschillende leuke gesprekken gehad met kraamverzorgende.  Ook erg leuk vind ik om de scholingen te doen. Helaas heeft het afgelopen jaar door de corona wel roet in het eten gegooid en moeten we het online doen. Maar ook dat levert weer mooie inzichten op.

In mijn vrije tijd ga ik graag een eind lopen met de hond, zing ik in een koor, schilder en kook ik graag met vriendinnen. En ben ik gek op mijn tuin. Eigenlijk heeft een dag te weinig uren.

En als het goed mag gaan ga ik ook nog oma worden, lijkt me enig!!

Spreek jullie graag  via de borstvoedingslijn zodat we samen de ouders kunnen helpen bij hun keuze voor borstvoeding. Dus aarzel niet om even te sparren of te kijken of je op de goede weg zit, wie weet hebben we nog  tips. We helpen jullie met alle plezier.

Cora

Hoi ik ben Cora van den Berge-Grootendorst, ik woon in Rijswijk (Z-H).

Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen en 1 kleindochter.

Ik ben lactatiekundige IBCLC sinds 1999 en werk 16 uur voor de borstvoedingslijn. Ik heb geen eigen praktijk, ben geen zzp-er maar ben werkzaam als jeugdverpleegkundige bij Jeugd gezondheidszorg Zuid Holland West.

Het leuke aan het werk als lactatiekundige vind ik het samen zoeken, met moeder en partner, kraamverzorgende en eventuele ander hulp/zorg verleners, naar oplossingen voor problemen bij het voeden. Kan je door creatief en buiten de box te denken een oplossing vinden die werkt?

Buiten het werk heb ik plezier in het maken van muziek, speel klarinet en hou van kokkerellen.

Marlinda

Mijn naam is Marlinda Roes en werk sinds 1998 in de kraamzorg en sinds 2008 als lactatiekundige.

Ik ben zelf moeder van 4 kinderen en weet dat ondersteuning en begeleiding bij borstvoeding in je borstvoedingsperiode nodig en belangrijk kan zijn!

Het doet mij goed gezinnen te ondersteunen bij het geven van borstvoeding en hopelijk met telefonische adviezen via de borstvoedingslijn jullie weer verder te kunnen helpen.

Annemarie

Mijn naam is Annemarie, ik ben 25 jaar werkzaam geweest in de kraamzorg.

Na 20 jaar heb ik de opleiding tot lactatiekundige gevolgd. Inmiddels werk ik 11 jaar lactatiekundige.

Ik ben moeder van twee volwassen kinderen, welke ik geruime borstvoeding heb gegeven.
Als lactatiekundige vind ik het leuk om moeders te helpen bij de borstvoeding. Dit aan de telefoon bij Naviva klanten en in mijn eigen praktijk bij moeders aan huis.

Hilda

Ik ben  Hilda Pander. Getrouwd en trotse mam van 2 heerlijke volwassen kinderen met aanhang. Sinds januari 2021 mag ik mij ook oma noemen van  kleinzoon Riv.
Ruim 42 jaar geleden ben ik gestart in de kraamzorg als kraamverzorgende waarvan de laatste 15 jaar als lacatiekundige IBCLC.

Het mooie aan het werk als lactatiekundige is om je ondersteuning en begeleiding te geven bij de borstvoeding.
Zowel tijdens de zwangerschap, als in de kraamtijd en daarna help ik je graag. Borstvoeding is je gevoel volgen, vertrouwen op je intuitie. Samen kijken we naar wat voor jou en je kindje het beste werkt.

Ik sta je graag te woord bij de borstvoedingslijn.

Yvonne

Hallo, mijn naam is Yvonne de Bruin. Ook mij kun je aan de lijn krijgen, als je belt met de Borstvoedingslijn van Naviva Kraamzorg.

Ik ben in 1996 begonnen met het werken in de kraamzorg. Eerst als kraamverzorgende en vanaf 2004 ook als lactatiekundige IBCLC. Sinds 2007 werk ik niet meer als kraamverzorgende, zodat ik mij vol kan richten op het vak als lactatiekundige

In 1996 ben ik moeder geworden van onze 1e dochter en in 2000 kregen wij er een (premature) meisjes-tweeling bij. Naast de 16 uur bij Naviva Kraamzorg (Borstvoedingslijn) heb ik nog een eigen praktijk als lactatiekundige.

Mijn passie zit vooral in het goed begeleiden van ouders en kraamverzorgenden. De balans zoeken in wat kan… en (soms) niet meer lijkt te lukken. Vooral de dys- en prematuren en meerlingen hebben mijn bijzondere aandacht. En ouders die er soms langer over hebben gedaan om zwanger te kunnen worden. Vaak is daar net even iets meer aandacht en energie voor nodig. Maar dan is het zo bijzonder, als je uiteindelijk hoort dat het toch naar wens is verlopen door het stukje begeleiding wat ik (en mijn collega’s) hebben kunnen geven.

Iedere werkdag andere vragen van moeders en kraamverzorgenden, maakt het werken afwisselend. Luisteren, meedenken en adviseren, daar draait mijn werk om!

Mirjan

Hoi! Ik ben Mirjam Getkate, ik ben 47 jaar oud en sinds 1996 werkzaam in de kraamzorg. In 2008 heb ik de opleiding tot Lactatiekundige IBCLC afgerond en sindsdien ben ik als lactatiekundige werkzaam bij Naviva. Daarnaast heb ik een eigen praktijk. Ik vind dat ik het mooiste beroep ter wereld mag uitoefenen.

Ik woon samen met m’n twee leuke dochters van 22 en 17 jaar. Beide heb ik langdurig borstvoeding kunnen geven, dit heb ik als een zeer bijzondere periode ervaren, maar deze periode ging niet altijd zonder slag of stoot. Hierdoor weet ik dat professionele begeleiding erg belangrijk is. Ik heb ondertussen al veel ouders, moeders en baby’s mogen ondersteunen tijdens dit bijzondere avontuur. Ook haal ik veel voldoening uit de prettige samenwerking met kraamverzorgenden, verloskundigen en jgz-verpleegkundigen. Door onze korte lijntjes kunnen we vaak snel tot een oplossing komen met elkaar.

In m’n vrije tijd houd ik mij bezig met onze twee Britse Kortharen: Shiva en Luna. Hiernaast houd ik van veld trimmen, yoga, skeeleren, kokkerellen, vakanties (zon/sneeuw) en leuke dingen ondernemen met vrienden, zoals het bezoeken van een festival.

Ik hoop je snel te kunnen helpen via onze borstvoedingslijn…tot dan.