Van partners naar ouders

Hoera, je bent zwanger! Een spannende en drukke tijd breekt aan waarin er van alles geregeld moet worden. Van bezoekjes aan de verloskundige en het zoeken naar een fijne kinderwagen tot de inrichting van de babykamer en de naam van jullie kindje.

Veel aanstaande ouders gaan er in deze drukte aan voorbij dat hun relatie straks verandert. Van partners worden jullie ineens ouders. Het is belangrijk dat jullie relatie goed is en goed blijft. Als ouders het samen goed hebben, is de kans het grootst dat ze goed voor hun kindje zorgen. Opgroeiende kinderen hebben baat bij een veilige en rustige sfeer thuis.

Of je nu voor de eerste keer papa en mama wordt of je vierde kindje verwacht, het is goed om samen na te denken over de toekomst. Waar hebben kinderen recht op? Wat is goed voor hun ontwikkeling? Hoe verdelen we onze tijd en taken? Hoe zorgen we ervoor dat onze relatie goed blijft?

Met het boek ‘Liever liefde dan de beste buggy’ lees je wat er allemaal gebeurt als je een kind krijgt, zowel fysiek als mentaal. Ook is er veel aandacht voor de relatie tussen jou en je partner. Onderwerpen als afhankelijkheid en vrijheid, ruziemaken, opvoedstijlen en seks komen uitgebreid aan bod. Meer over ‘Liever liefde dan de beste buggy’ vind je hier.