Wat is een babyshower?

Een babyshower wordt vaak georganiseerd door vriendinnen en/of familieleden ter ere van de aanstaande moeder en haar baby. Het wordt meestal als verrassing gepland. Het kan dus zo maar zijn dat je binnenkort spontaan je eigen babyshower binnenstapt!

Een spelletje babybingo en cadeautjes uitdelen

Tijdens het feestje worden er vaak lekkere hapjes in babystijl gegeten en worden er meestal wat spelletjes gespeeld. Deze hebben vaak te maken met de zwangerschap, zoals het raden van de babynaam en het geboortegewicht of een babybingo. Verder worden er vaak cadeautjes uitgedeeld aan de mommy-to-be voor haarzelf, maar ook voor de baby.

Tip: stel tijdens je zwangerschap alvast een lijstje op met dingen die je graag wil hebben en stuur deze naar je beste vriendin ‘voor als de baby er straks is’. Grote kans dat ze dit lijstje ook al gebruiken voor de babyshower!

Hieronder al enkele ideeën voor leuke cadeautjes met een directe link erbij, super handig om zo door te sturen!

Zwangerschapscadeau Hip&Mama Box

Vraag een leuke cadeaubox met verschillende artikelen. Altijd een verrassing om te krijgen, maar ook ontzettend feestelijk om te geven.

Goudkleurige aluminium baby ballon

Deze ballon is gemaakt van goudkleurig aluminium en is ongeveer 73,5 x 75,5 cm groot. Helemaal leuk om al opgeblazen te krijgen op je babyshower!

Giftcard geboorteposter Mr. Starsky

giftcard MrStarsky

Met de MrStarsky giftcard kun jij zelf, als je kleintje geboren is, in de webshop van Mr. Starsky een sterrenstelsel poster, met de stand van de sterren op basis van plaats, datum & tijd, bestellen.
De giftcard koop je hier >>

In onze Nieuw Leven App vind je een onderdeel ‘Speciaal voor jou‘. Hier ontdek je kortingen, aanbiedingen en acties van onze partners. MrStarsky geeft 15% korting aan Naviva cliënten via de Nieuw Leven app.

 

Baby Memory Box

Hierin kun je waardevolle herinneringen aan je kleintje bewaren. Hierbij maak je gebruik van alle leuke items die in de box zitten.

Mijlpaaldeken (Milestone)

Wil je geen moment missen van de groei van jouw baby? Gebruik de mijlpaaldeken en leg jouw kleintje wekelijks of maandelijks vast op camera. Leuk om te delen met je vrienden en familie. Zo hebben de gasten van je babyshower er ook nog wat aan 🙂

Alles van Rituals

Vergeet jezelf niet en laat je verrassen door een heerlijk cadeaupakket van Rituals.

Meer leuke kraamcadeaus vind je hier >>