Baby Mick

Datum: 31 oktober 2019 Plaats: Klarenbeek

Lieve Hennie,

Ineens leren wij elkaar kennen, Hennie, Mick, Elles en Peter. Donderdag 24-oktober 2019 komt Hennie bij ons binnen lopen en het begint met “Goedemorgen”. Met een vrolijke toon kwam je bij ons binnen, zoals je afgelopen week elke morgen binnen kwam. De juiste manier om te laten weten dat je er was. Als ouders ben je maar O, zo blij met de “Goedemorgen” van Hennie, dan kan je ergens op terugvallen en je vragen stellen.

Voor ons als kersverse ouders van onze zoon Mick is er een nieuwe fase aangebroken. Een fase waar je je niet op voor kunt bereiden, als het zo ver is dan gaat het gebeuren. Help; wanneer moeten we…., wat moeten we…..hoe moeten we…., stel nou……, wat als……, zo waren er vele vragen maar soms ook angsten waar wij als kersverse ouders bij stil stonden.

Hennie wat heb jij je werk toch ongelofelijk goed gedaan en wat zijn wij super blij dat jij onze kraamhulp bent geweest. Kraamhulp klinkt eigenlijk ondergewaardeerd, voor ons ben je een kraamspecialist op welke vlak dan ook. Jij leerde ons de fijne kneepjes, luisteren naar de signalen van Mick, manier van omgaan met zo’n klein hummeltje, het genieten van en met elkaar, wat moet je regelen, wanneer neem je rust, hoe hou je het overzicht, hoe bewaar je de rust en vooral het vertrouwen.

Lieve Hennie, bedankt voor alles!

Lieve groet,
Mick, Elles en Peter