Wie zijn wij?

Ik ben Danielle Olden en ben 24 jaar oud en ik woon in Deventer. Door mijn afstudeeronderzoek voor de opleiding HRM ben ik bij Naviva Kraamzorg komen te werken. Inmiddels ben ik al ruim 1,5 jaar aan het werk als Recruiter bij Naviva kraamzorg en heb ik veel leuke nieuwe collega’s gesproken. Het contact met de sollicitanten vind ik dan ook één van de leukste dingen in het werken als recruiter.

Ik ben Mike Herrebout, 36 jaar, en woonachtig in het Noord-Hollandse Schagen. Ik ben vader van een zoon Nino (8 jaar) en een dochter Bobbi (5 jaar). Sinds 2015 ben ik actief als recruiter en heb ik ervaring opgedaan  bij verschillende organisaties. Aandachtig luisteren, gerichte vragen stellen en het opbouwen van een relatie met de kandidaat, tijdens het sollicitatieproces, zijn voor mij de leukste dingen van dit vak. Afgelopen jaar is het verlangen ontstaan om als recruiter mijn bijdrage te leveren aan een zorgorganisatie. Dit heb ik recent gedaan bij een particuliere zorginstelling en sinds 1 september voor Naviva . Ik ben dan ook blij met de mogelijkheid om mijn steentje hierin te kunnen bijdragen.

Wat kan je van ons verwachten

Als recruiters zijn wij verantwoordelijk voor het werving en selectieproces binnen Naviva kraamzorg. Naast dat wij klaar staan voor jullie om alle vragen over het werken bij Naviva Kraamzorg te beantwoorden behandelen wij ook alle binnenkomende sollicitaties. Hierbij doen wij de selectie en de eerste intake door middel van een telefoongesprek.

Waarvoor kan je ons benaderen?

Je kan contact met ons opnemen met alle vragen die je hebt betreft het werken bij Naviva kraamzorg of je sollicitatie.
Wij zijn zowel telefonisch als per mail van maandag tot en met vrijdag bereikbaar. Je kan ons mailen op werken@naviva.nl.

Onze telefonische bereikbaarheid

Danielle 06-42266760
Maandag tot en met donderdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en op vrijdag 9.00 uur tot 12.00 uur

Mike 06-13584438
Maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 uur tot 17.00 uur

Wat als je ons niet telefonisch kan spreken omdat wij niet opnemen

Mochten wij in gesprek zijn als je ons belt dan is het handigst om ons te mailen met je vraag. Je kan dan je mail sturen naar werken@naviva.nl