Margot

Ik ben Margot Kamp, 31 jaar oud en woon in Diepenveen samen met mijn man en onze twee zoontjes Julian (3 jaar) en Oliver ( 0 jaar). Sinds 2019 ben ik als recruiter werkzaam bij Naviva Kraamzorg. Door mijn werk kan ik een bijdrage leveren aan een van de mooiste vormen van zorg, namelijk de kraamzorg. Een van de leukste dingen in mijn werk vindt ik contact met de sollicitanten, de mooie bijzondere verhalen en de verschillende drijfveren maken ieder gesprek uniek en bijzonder!

Wat kan je van me verwachten?

Als recruiter ben ik verantwoordelijk voor het werving en selectieproces binnen Naviva kraamzorg. Naast dat ik klaar sta voor jullie om alle vragen over het werken bij Naviva Kraamzorg te beantwoorden, behandel ik ook alle binnenkomende sollicitaties. Hierbij doe ik de selectie en de eerste intake door middel van een telefoongesprek.

Waarvoor kan je me benaderen?

Je kan contact met me opnemen met alle vragen die je hebt betreft het werken bij Naviva kraamzorg of je sollicitatie.
Je kan me mailen op werken@naviva.nl 

Bellen kan ook. Mijn nummer is 06-13584438. Ik werk op maandag, dinsdag en woensdag .