Wie zijn wij?

Ik ben Danielle Olden (rechts) en ben 25 jaar oud en ik woon in Deventer. Door mijn afstudeeronderzoek voor de opleiding HRM ben ik bij Naviva Kraamzorg komen te werken. Inmiddels ben ik al 2 jaar aan het werk als Recruiter bij Naviva kraamzorg. In de afgelopen jaren heb ik al veel kraamtoppers gesproken en welkom mogen heten in onze organisatie. Het contact met de sollicitanten vind ik dan ook één van de leukste dingen in het werken als recruiter. Het is mooi om op deze manier een steentje bij te kunnen dragen aan het leveren van passende (kraam)zorg voor iedereen.

Ik ben Margot Kamp (links), 31 jaar oud en woon in Diepenveen samen met mijn man en onze twee zoontjes Julian (3 jaar) en Oliver ( 0 jaar). Sinds 2019 ben ik als recruiter werkzaam bij Naviva Kraamzorg. Door mijn werk kan ik een bijdrage leveren aan een van de mooiste vormen van zorg, namelijk de kraamzorg. Een van de leukste dingen in mijn werk vindt ik contact met de sollicitanten, de mooie bijzondere verhalen en de verschillende drijfveren maken ieder gesprek uniek en bijzonder!

Wat kan je van ons verwachten

Als recruiters zijn wij verantwoordelijk voor het werving en selectieproces binnen Naviva kraamzorg. Naast dat wij klaar staan voor jullie om alle vragen over het werken bij Naviva Kraamzorg te beantwoorden behandelen wij ook alle binnenkomende sollicitaties. Hierbij doen wij de selectie en de eerste intake door middel van een telefoongesprek.

Waarvoor kan je ons benaderen?

Je kan contact met ons opnemen met alle vragen die je hebt betreft het werken bij Naviva kraamzorg of je sollicitatie.
Wij zijn zowel telefonisch als per mail van maandag tot en met vrijdag bereikbaar. Je kan ons mailen op [email protected].

Onze telefonische bereikbaarheid

Danielle 06-42266760
Maandag tot en met donderdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en op vrijdag 9.00 uur tot 12.00 uur

Margot 06-13584438
Maandag, dinsdag en woensdag van 9.00 uur tot 17.00 uur

Wat als je ons niet telefonisch kan spreken omdat wij niet opnemen

Mochten wij in gesprek zijn als je ons belt dan is het handigst om ons te mailen met je vraag. Je kan dan je mail sturen naar [email protected]