De zekerheden van Naviva

Je zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd zijn bijzondere, maar zeker ook spannende momenten in je leven. Je wilt dat alles goed geregeld is en je je geen zorgen hoeft te maken. Naviva Kraamzorg staat je hier volledig in bij en doet er alles aan om jou en je kindje de beste start te geven. Wij bieden je daarom de meest complete kraamzorg met de volgende zekerheden:

 • Persoonlijk: Jouw wensen, voorkeuren en persoonlijke omstandigheden staan voor ons centraal. Naviva wil dat je een ontspannen kraamperiode hebt, waar je later met warme gevoelens aan terug kunt denken.
 • Buurtgericht: Omdat wij buurtgericht werken, komt jouw kraamverzorgende bij jou uit de regio. Ze kan daarom altijd snel bij je zijn, of dat nu bij je thuis of in het dichtstbijzijnde ziekenhuis is. Door deze buurtgerichte werkwijze kennen je kraamverzorgende en verloskundige elkaar goed. Ze weten wat ze van elkaar mogen verwachten en werken samen om jullie de beste start te geven.
 • Extra’s: Naast voeding, verzorging en veiligheid van je kindje, laat je kraamverzorgende je kennismaken met Dunstan Babytaal, Babymassage en Draaiend Verzorgen. Drie technieken die bijdragen aan een ontspannen kraamtijd en de hechting tussen jou en je kindje bevorderen.
 • Speciale bevallingsassistentie: Als enige kraamzorgorganisatie werken wij met gespecialiseerde kraamverzorgenden die mogen assisteren bij je (ziekenhuis)bevalling. Daarmee bieden we de veiligste zorg voor, tijdens én na de geboorte.
 • 24 uur per dag bereikbaar: Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor al je vragen. Niet alleen tijdens je zwangerschap en de kraamtijd, maar ook in de periode daarna.  Indien je graag bevallingsassistentie wilt, zijn onze kraamverzorgenden hiervoor 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.
 • Oog voor hygiëne: Je kraamverzorgende houdt de kraamkamer, babykamer, badkamer en het sanitair hygiënisch schoon, zorgt ervoor dat alles thuis op rolletjes loopt en heeft daarbij ook aandacht voor (eventuele) andere gezinsleden.
 • Luisterend oor: Je kraamverzorgende biedt je niet alleen praktische en lichamelijke ondersteuning, maar ook een luisterend oor.
 • Vertrouwen geven: Onze kraamverzorgenden streven ernaar dat jij aan het eind van je kraamtijd vol vertrouwen zelfstandig voor je kindje kunt zorgen.
 • Gecertificeerd: Naviva Kraamzorg is HKZ gecertificeerd.
 • Geregistreerd en geschoold volgens de laatste inzichten: Alle kraamverzorgenden van Naviva staan geregistreerd bij het Kenniscentrum Kraamzorg. Tevens worden ze regelmatig bijgeschoold en getraind volgens de nieuwste inzichten.
 • Vergoed door je verzekering: Kraamzorg van Naviva wordt door alle zorgverzekeraars in Nederland vergoed.

Aanmelden?

Wil jij je direct aanmelden voor Naviva Kraamzorg? Dat kan zeer eenvoudig en snel met het online aanmeldformulier. Voor meer informatie of advies kun je ons bereiken op telefoonnummer 088 – 7777 666 of per e-mail: klantenservice@naviva.nl.