Gun jezelf en je kindje de beste start

Een mooie en soms ook spannende tijd breekt aan. Een periode waarin jij jezelf en je kindje de beste start gunt. Verloskundigenpraktijk Doula en Naviva Kraamzorg zijn er samen voor jullie.

Verloskundigenpraktijk Doula

Doula is het Griekse woord voor begeleider van zwangerschap en geboorte. Dit is precies wat de verloskundige van praktijk Doula doet. Zij waakt over de gezondheid van jou en je kindje tijdens de zwangerschap. Ze bereidt je voor op de bevalling en begeleidt je daarbij thuis of in het ziekenhuis. Verloskundigenpraktijk Doula is gevestigd in Zuilen en heeft een spreekuurlocatie in Overvecht. De verloskundigen van Doula zijn vooral actief in de Utrechtse wijken Zuilen, Ondiep en Overvecht.

Je kindje alvast zien bij Doula

Verloskundigenpraktijk Doula heeft haar eigen echoscopische apparatuur. Alle medische echo’s, bijvoorbeeld de eerste echo en de 20-weken echo, kunnen gewoon in de praktijk worden afgenomen. Dat scheelt een hoop gedoe. Daarnaast kun je tegen een aantrekkelijke prijs pretecho’s laten maken. Denk bijvoorbeeld aan een geslachtsbepalende echo bij 15 weken zwangerschap. Of een uitgebreide 4D HD-live echo: een exclusieve sneak preview van jullie kindje!

Als jij aan het eind van de kraamtijd zelfstandig en zelfverzekerd voor je kindje kunt zorgen, dan is het werk van Naviva Kraamzorg geslaagd. Onze kraamverzorgende is de eerste periode direct na de geboorte bij jullie thuis. Ze geeft voorlichting over veiligheid, voeding en verzorging. Ze houdt jullie gezondheid en welzijn goed in de gaten. Als alles goed met jullie gaat, heeft ze extra tijd voor de andere gezinsleden en het huishouden. Met draaiend verzorgen, Dunstan Babytaal en babymassage bieden we jullie veel extra’s in de kraamweek.

Hechte samenwerking

Naviva Kraamzorg werkt buurtgericht. Onze kraamverzorgenden komen uit Utrecht en omgeving en kunnen snel bij je zijn. Dat voelt vertrouwd en dichtbij. Ons team werkt nauw samen met de verloskundigen van Doula. Zij weten precies wat ze van elkaar kunnen verwachten, ook in acute situaties. Door deze hechte samenwerking bieden Naviva en Doula jou en je kindje de veiligste bevalling en beste start.

Aanmelden

Zwanger in Utrecht? Meld je hier snel en eenvoudig online aan bij Verloskundigenpraktijk Doula. Aanmelden voor kraamzorg van Naviva in Utrecht doe je hier. Heb je vragen of hulp nodig? Onze klantenservice is je graag van dienst. Bel ons op werkdagen tussen 08.30 – 17.00 uur op 088 – 7777 666 of stuur een mail.