Geboortehuis Origine

Geboortecentrum Origine is een samenwerkingsverband tussen verloskundigen, het ziekenhuis en de kraamzorg in Breda. Bij Origine beval je in een ontspannen omgeving net als thuis, maar met het ziekenhuis om de hoek. Je bent verzekerd van de veiligste bevalling en de beste kwaliteit van zorg. Voor jou en je kindje.

Ontspannen verblijf

Gastvrijheid is vanzelfsprekend binnen Origine. Je bevalt in een luxe kraamkamer. En als je wilt, kun je na de bevalling nog een aantal dagen blijven om bij te komen. Er is dag en nacht verzorging door een professioneel team van kraamverzorgenden van Naviva Kraamzorg (voorheen Careyn Kraamzorg). Natuurlijk is jouw kraambezoek van harte welkom. Mocht er tijdens of na de bevalling specialistische zorg nodig zijn, dan zitten de gynaecoloog en de kinderarts om de hoek.

Jouw verloskundige

Als jouw kindje zich aankondigt, neem je contact op met je verloskundige. Na overleg met haar kun je bij ons terecht. Je bevalling wordt begeleid door je eigen verloskundige. Zij wordt daarbij geassisteerd door een kraamverzorgende van Naviva. Origine biedt diverse mogelijkheden voor pijnbestrijding. Origine is gehuisvest in het Amphia Ziekenhuis. Gaat het tijdens of na de bevalling niet goed met jou of je kindje? Dan kunnen gynaecoloog en kinderarts zeer snel hulp bieden.

Welzijn en veiligheid

De missie van Origine is om optimale kwaliteit van zorg en toegankelijke geboortezorg aan te bieden. De verschillende zorgverleners werken nauw samen en de lijnen zijn kort. Zo garanderen we het welzijn en de veiligheid van jou en je kindje. We zijn 24 uur per dag open en bereikbaar. Origine biedt een geboortebeleving in een ontspannen sfeer waarbij jullie welzijn centraal staat.

Aanmelden

Woon je in de regio Breda en ga je zonder medische indicatie bevallen? Dan kom je automatisch in geboortecentrum Origine terecht. Maar je kunt je ook rechtstreeks aanmelden. Zo ben jij verzekerd van de beste start en veiligste bevalling.

Lees het laatste nieuws van ons