Goede Kraamzorg

Je kraamtijd: een van de mooiste en meest bijzondere periodes uit je leven. Een periode waarin er veel op je afkomt. En een periode waarin jij en je kindje kwetsbaar zijn. Dan wil je er op kunnen rekenen dat je de beste kraamzorg krijgt. Naviva belooft jou dat, en meer…

Veilig bevallen

De kraamverzorgende van Naviva assisteert jouw verloskundige tijdens je bevalling. Thuis, in het ziekenhuis of geboortecentrum. Als eerste kraamzorgaanbieder van Nederland werkt Naviva met gespecialiseerde kraamverzorgenden voor bevallingen. Onze partusassisenten begeleiden tientallen bevallingen per jaar. Ze zijn zeer ervaren en weten precies wat ze moeten doen. Ook in acute situaties. Dit geeft jou de zekerheid dat je tijdens je bevalling in de beste handen bent.

De beste start

In de eerste acht tot tien dagen na de geboorte zorgt de kraamverzorgende van Naviva voor jou, je kindje en jullie gezin. Gewoon bij jou thuis. Ze waakt over de gezondheid van jou en je kindje en schakelt direct hulp in als dat moet. Ze leert jou en je partner alles over het veilig voeden en verzorgen van je kindje. De kraamverzorgende van Naviva doet het voor en legt je alles uit. Ze zit vol goede tips en biedt je graag een luisterend oor. Als jij aan het eind van de kraamweek zeker van jezelf voor je kindje kunt zorgen, heeft zij haar werk goed gedaan. Wil je je aanmelden voor onze kraamzorg, klik dan hier.

Baby Sem in goede handen van kraamverzorgende Sonja

Meer dan alleen goede kraamzorg

Maar Naviva bied je graag meer dan alleen goede kraamzorg. Met draaiend verzorgen leer je hoe je veilig allerlei handelingen bij je kindje verricht en tegelijkertijd de motorische ontwikkeling van de baby stimuleert. De kraamverzorgende laat je kennismaken met Dunstan Babytaal. Zo leer je de huilgeluiden van je kindje herkennen en kun je hem of haar eerder helpen. Babymassage is een ontspannen activiteit die de hechting tussen jou en je kindje bevordert. En natuurlijk hoort verwennen er in de kraamweek ook een beetje bij wat ons betreft. Meer lezen over onze goede kraamzorg, klik dan hier.

In goede handen

Bij Naviva weet je zeker dat je in goede handen bent. Al onze kraamverzorgenden zijn gediplomeerde professionals en geregistreerd bij het Kenniscentrum Kraamzorg. Ieder jaar worden zij getraind en krijgen zij scholing om kraamzorg volgens de nieuwste inzichten te geven. Wij maken gebruik van innovatieve hulpmiddelen om de kwaliteit en veiligheid van onze kraamzorg continu te verbeteren. We zijn er trots op om koploper in de kraamzorg te zijn. Het bieden van de beste start aan jou, je kindje en jullie gezin – dat is waar wij voor staan. ben je overtuigd van onze goede zorg, meld je dan nu aan.