Kerstcadeau baby onder de 10 euro

 • Houten rammelaar
  Deze DJECO rammelaar heeft de vorm van een ei en tuimelt vrolijk heen en weer als een kip. Door er zachtjes tegenaan te duwen gaat de kip vrolijk wiebelen en maakt een rammelend geluid.
  De rammelaar is te koop bij PS ik hou van jou en kost €7,95.
 • Edushape Little Learners – ontwikkelingsspeelgoed
  Het speelgoed van Edushape helpt kinderen om hun wereld te verkennen. De Little Learners serie is speciaal ontwikkelt voor baby’s. Pasgeborenen reageren op babyspeelgoed dat stimuleert door middel van aanraking, smaak, geur, zicht en geluid. Wanneer baby’s beginnen te kruipen reageren ze op  speelgoed dat hen laat kennismaken met wat ze kunnen doen met hun handen, voeten en stemmen.
  Ontdek het Edushape Little Learners speelgoed bij Planet Happy vanaf €2,49.
 • Barnsteen baby armbandje
  Barnsteen staat bekend als een natuurlijke pijnstiller en ontstekingsremmer. Bovendien vermindert het speekselproductie. Het enige wat nodig is om deze positieve eigenschappen tot uiting te laten komen is contact met de huid. Door de warmte van de huid komt het zuur uit de barnsteen vrij, het barnsteenzuur. Dit armbandje is dus niet alleen mooi, maar ook ideaal bij doorkomende tandjes!
  Dit armbandje is te koop bij Kinder Wonderland en kost €6,95.
 • Knuffel Nijntje
  Nijntje is ambassadeur van het Sikkelcelfonds geworden om de strijd tegen sikkelcelziekte een steuntje in de rug te geven. Met de aanschaf van deze knuffel help jij ook mee! De opbrengst van de knuffel wordt gebruikt voor onderzoek naar de mogelijkheid tot genezing van kinderen die lijden aan sikkelcelziekte.
  Nijntje is te koop bij Bruna en kost €9,95.

Kerstcadeau baby tussen 10 en 20 euro

 • Boekje Gewoon zoals je bent
  Gewoon zoals je bent’ staat in de Prentenboeken Top 10 van de Nationale Voorleesdagen.
  Dit boekje is te koop bij Bruna en kost €13,99.
 • Mutsje
  Dit Little Indians mutsje houdt je kindje lekker warm. Het mutsje is zacht en comfortabel en heeft een goede pasvorm. Het is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer de leeftijd van één jaar. Gemaakt van biologisch katoen en geproduceerd onder duurzame omstandigheden. Perfect voor je pasgeboren baby!
  Dit mutsje is te koop bij Little Indians en kost €12,95.

Kerstcadeau baby boven de 20 euro

 • Cadeauset Kadolis
  Een cadeauset die baby’s en mama’s zal kalmeren! Het bestaat uit organisch katoenen lijfjes met lange mouwen en een platte knuffel voor baby’s, en een reismasker met een lindehouten theepakket voor de slaap van de moeder.
  Deze set is te koop bij Kadolis en kost €56,15.
 • Sterrenhemelposter
  Wist je dat de sterrenhemel die je ziet altijd anders is? De plek waarvandaan je kijkt, de datum en het tijdstip bepalen wat je ziet. Dat is op elke plaats en op elk moment uniek. Daarom is een poster met de stand van de sterren bij de geboorte van een kindje zo’n prachtig cadeau. Zelfs als een kindje één jaar wordt is dit nog een mooi en uniek cadeau. Je ontvangt 10% korting op een poster wanneer je de actiecode NAVIVA gebruikt.
  Maak hier je eigen poster.
 • Lullaby friends bunny muziekknuffel
  De Lullaby friends is een prachtige collectie van Maileg knuffels voor baby`s. Dit konijntje heeft een zacht knuffeldoekje en zal een liedje spelen wanneer je aan zijn staartje trekt. Hij is gemaakt van een zachte stof met een unieke print en zit in een mooie cadeaubox.
  Deze muziekknuffel is te koop bij Kinder Wonderland en kost €41,95.

Meer cadeau-inspiratie vind je in ons artikel: voorleesboekjes voor je baby en Sinterklaas cadeautjes voor je babyWil je meer weten over de eerste kerst met je baby, lees dan dit artikel >>