Kraamzorg Arnhem

Ben je op zoek naar kraamzorg in Arnhem? Naviva Kraamzorg Arnhem geeft jou en je gezin een ontspannen start. Je zwangerschap, bevalling en kraamtijd zijn een bijzondere tijd. Jij hebt behoefte aan een kraamverzorgende die er is voor jullie gezin. Dit op een ontspannen manier, waar jij je goed bij voelt. Wij geven je graag extra persoonlijke aandacht. Voor kraamzorg in Arnhem en omgeving kies je voor Naviva Kraamzorg.

Meld je direct aan!

Een goede start met Naviva Kraamzorg

De kraamverzorgende, van Naviva Kraamzorg in Arnhem, biedt jullie de beste start. Allereerst assisteert ze de verloskundige tijdens de bevalling. Tijdens je kraamtijd is ze bij jullie thuis. Het belangrijkste is de gezondheid van jou en je kindje. Onze kraamverzorgende geeft je voorlichting en advies, zodat je na de kraamtijd met een veilig gevoel de zorg zelf uitvoert. Ze staat uiteraard klaar voor jullie gezin en zorgt voor een prettig thuis. Onze kraamverzorgenden zijn allemaal gediplomeerd. Daarnaast worden ze regelmatig getraind en bijgeschoold volgens de nieuwste inzichten. Hierdoor kunnen ze je de beste kraamzorg geven.

Onze Kraamverzorgenden leren je graag meer over de Dunstan Babytaal!

De extra's van Naviva

De kraamverzorgenden van Naviva worden naast hun reguliere opleiding opgeleid tot Babyexpert. Daarmee bieden wij vele extra’s zoals het geven van babymassage bij pasgeborenen. De massage is speciaal voor kindjes tot 6 weken oud. Het helpt bij het voorkomen van darmkrampjes en geeft rust aan je pasgeboren kindje. Dit is ook een ideaal moment om je partner te laten kennismaken met het verzorgen van jullie kindje. Wil je meer weten over babymassage in de kraamweek? Klik hier.

Ook leren ze je graag meer over de Dunstan Babytaal. Huilen is een van de weinige manieren waarop je kindje iets duidelijk kan maken. Wist je dat alle baby’s dezelfde vijf huilgeluidjes maken? Elk geluid heeft een andere betekenis. Zo zijn er huiltjes voor honger, krampjes, dwarszittend boertje, ongemak en vermoeidheid. Met Dunstan Babytaal leert onze Naviva kraamverzorgende jou deze geluiden te herkennen. Zo weet jij sneller hoe je je kindje kunt helpen. Je voorkomt op die manier overmatig huilen. Dunstan Babytaal draagt bij aan een ontspannen kraamtijd.

Natuurlijke Kraamzorg

Jouw gezin is uniek! Jouw wensen en persoonlijke situatie staan voor ons centraal. Daarom biedt Naviva nu ook Natuurlijke Kraamzorg voor ouders die op natuurlijke wijze hun baby willen verzorgen en met natuurlijke middelen ondersteund willen worden. Naviva heeft een team van gediplomeerde, geschoolde en geregistreerde natuurlijke kraamverzorgenden. Wil je meer weten over Natuurlijke Kraamzorg in Arnhem, lees hier dan meer informatie.

Kraamzorg in Arnhem en omgeving

Naviva Kraamzorg in Arnhem is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Kies voor een vertrouwde kraamweek met zorg en aandacht voor jullie hele gezin. Wij leveren kraamzorg in Arnhem, Elden, De Praets, Schaarsbergen, ’t Vlot en omgeving. Wil je ons graag telefonisch bereiken? Dan mag je bellen naar: 088 – 77 77 666. Je mag ons voor advies over kraamzorg in Arnhem ook mailen op: klantenservice@naviva.nl.

Goede samenwerking

In Arnhem werken we nauw en goed samen met de volgende verloskundigenpraktijken:

Direct aanmelden?

Wil jij je aanmelden voor kraamzorg? Meld je hier aan voor kraamzorg in Arnhem of omgeving.