Kraamzorg Barneveld

Van harte gefeliciteerd, je bent in verwachting! Je zwangerschap is een bijzondere en spannende tijd. Naviva Kraamzorg Barneveld wenst je een zorgeloze zwangerschap toe. We hopen dat je er met volle teugen van kunt genieten. Naviva Kraamzorg levert kraamzorg in: Barneveld,  De Glind, Garderen, Kootwijkerbroek, Stroe, Terschuur, Voorthuizen en Zwartebroek.

Meld je aan!

De kraamverzorgende van Naviva

Onze kraamverzorgenden zijn gediplomeerde en uiterst betrokken professionals, die:

  • De gezondheid van jou en je kindje monitoren en boven alles stellen;
  • Niet schrikken van kraamtranen en altijd een luisterend oor bieden;
  • Indien gewenst, kunnen assisteren bij je (ziekenhuis)bevalling en hiervoor 24/7 oproepbaar zijn;
  • De kraamkamer, babykamer, badkamer en het sanitair hygiënisch schoonhouden;
  • Ervoor zorgen dat het huishouden op rolletjes blijft lopen tijdens je kraamtijd;
  • Ook zorg en aandacht hebben voor (eventuele) andere gezinsleden;
  • Je alles leren over de verzorging, de veiligheid en het voeden van je kindje;
  • Ervoor zorgen dat jij aan het einde van je kraamtijd zelfstandig en vol zelfvertrouwen voor je kindje kunt zorgen;
  • Geregistreerd staan bij het Kenniscentrum Kraamzorg;
  • Regelmatig getraind en bijgeschoold worden volgens de nieuwste inzichten. Hun kennis over pasgeborenen en kraamzorg is dus altijd up-to-date.

Daarnaast laten onze kraamverzorgenden je kennismaken met Dunstan Babytaal, babymassage en draaiend verzorgen. Dit zijn drie technieken die bijdragen aan een ontspannen kraamtijd. Wil je alvast zien hoe dit in zijn werk gaat? Bekijk de demonstratie van een ontspannen babymassage.

Naviva Kraamzorg zorgt voor jou, je baby en jullie gezin

Veilig, vertrouwd én buurtgericht

Naviva kraamzorg biedt meer dan alleen goede kraamzorg. Je ontvangt kraamzorg van een Babyexpert. Bij Naviva werken de best opgeleide kraamverzorgenden die alles weten over de babyhuid, taalontwikkeling, voeding en natuurgerichte zorg. Lees hier meer over onze babyexperts.

Ook werken we vanuit Naviva Kraamzorg buurtgericht. Er komt dus altijd een kraamverzorgende uit de omgeving Barneveld. Zij kent de buurt en de verloskundigen. Zo zijn er korte lijnen tussen onze kraamverzorgenden en de verloskundigen. Ze weten wat ze van elkaar mogen verwachten om jou en je kleintje een fijne start te geven. Wel zo prettig en vertrouwd!

Aanmelden voor kraamzorg van Naviva

Wil je je aanmelden voor kraamzorg in Barneveld? Dat kan eenvoudig online middels het aanmeldformulier. Liever telefonisch aanmelden voor kraamzorg? Bel ons dan op telefoonnummer 088 7777 666.