Kraamzorg Breukelen

Zoek je kraamzorg? Allereerst van harte gefeliciteerd met de zwangerschap! Wij van Naviva Kraamzorg Breukelen helpen jou en je gezin graag tijdens deze bijzondere tijd. Naviva Kraamzorg Breukelen biedt professionele kraamzorg met persoonlijke aandacht. Op onze website vind je informatie over onze diensten.

Deskundige Kraamzorg Breukelen

Naviva Kraamzorg werkt in Breukelen uitsluitend met gespecialiseerd personeel. Daarnaast zijn onze bevallingsassistenten zeer ervaren. In het ziekenhuis wordt regelmatig getraind met verloskundigen. Op deze manier helpen we jou zo veilig mogelijk, ook wordt er ook in acute situaties rustig en professioneel gehandeld. Je Naviva kraamverzorgende geeft jullie diverse adviezen en tips. Zo zetten jullie straks met veel vertrouwen de zorg voor jullie kindje zelfstandig voort. Lees meer informatie over de bevalling.

Onze kraamverzorgende geeft je uitleg in de kraamweek over de babymassage

Babymassage met Naviva Kraamzorg Breukelen

Al ons personeel is opgeleid tot het geven van babymassage. De massage is gericht op kindjes tot zes weken oud. Het helpt je kindje zo bij het voorkomen van darmkrampjes en maakt je kindje rustig. Daarnaast is babymassage een mooie gelegenheid om hechting tussen jou en je kindje te bevorderen. Tevens is het voor je partner ook een fijne en rustgevende activiteit om jullie kindje beter te leren kennen. Voor meer informatie over babymassage kun je ook terecht bij de kraamverzorgenden van Naviva Kraamzorg Breukelen.

Aantal uren kraamzorg

Het aantal uren kraamzorg dat je krijgt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Tijdens het intakegesprek bespreken we jouw wensen en omstandigheden en wordt het aantal uren zorg bepaald. In de kraamweek kan dat aantal uren veranderen als dat nodig is. Bijvoorbeeld als jij of je kindje langer in het ziekenhuis moeten blijven of als het voeden nog niet goed verloopt. Je verloskundige en kraamverzorgende overleggen dit in de kraamweek met jou. Lees meer informatie over het aantal uren, kosten en vergoeding van onze kraamzorg.