Kraamzorg De Bilt

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Naviva Kraamzorg biedt jou, je kindje en jullie gezin graag de beste start. Met professionele zorg en persoonlijke aandacht. Op een ontspannen manier, die bij jou past. Naviva Kraamzorg De Bilt staat voor je klaar: voor, tijdens en na je bevalling. Met deskundige zorg en persoonlijke aandacht die bij jou past.

Bij ons kun jij rekenen op:

  • Zorg met passie voor jou en je gezin
  • 24-uurs bereikbaarheid voor al je vragen
  • 1 kraamverzorgende uit de buurt
  • Speciale bevallingsassistentie voor de meest veilige bevalling
  • Medewerkers opgeleid volgens de nieuwste inzichten
  • Dunstan Babytaal
  • Babymassage

Veilig bevallen

Naviva Kraamzorg werkt als enige met gespecialiseerde kraamverzorgenden die assisteren tijdens je bevalling. Onze bevallingsassistenten zijn zeer ervaren. Ze trainen regelmatig in het ziekenhuis en met verloskundigen. Zo weten ze precies wat ze moeten doen voor een veilige bevalling. Als het goed gaat, maar ook in acute situaties. Of je nu thuis bevalt in De Bilt of in het ziekenhuis: wij staan voor je klaar.

Wat doet je kraamverzorgende?

De kraamverzorgende van Naviva biedt jullie de beste start. Ze assisteert de verloskundige tijdens je bevalling. In de kraamweek is ze bij jullie in huis in De Bilt. De gezondheid van jou en je kindje staan voorop. Ze geeft voorlichting en advies, zodat je aan het eind van de kraamtijd zeker van jezelf voor je kindje kunt zorgen. Natuurlijk staat ze ook voor jullie gezin klaar en zorgt voor een prettig thuis.

Babymassage in de kraamweek

Dunstan Babytaal

Alle baby’s huilen. Huilen is een van de weinige manieren waarop je kindje iets duidelijk kan maken. Wist je dat alle baby’s dezelfde vijf huilgeluidjes maken? Elk geluid heeft een andere betekenis. Zo zijn er huiltjes voor honger, krampjes, dwarszittend boertje, ongemak en vermoeidheid. Met Dunstan Babytaal leert de kraamverzorgende jou deze geluiden te herkennen. Zo weet jij sneller hoe je je kindje kunt helpen. Je voorkomt op die manier overmatig huilen. Dunstan Babytaal draagt bij aan een ontspannen kraamtijd. Onze kraamverzorgende vertelt je er alles over. Lees meer over Dunstan Babytaal.