Kraamzorg Dedemsvaart

Op zoek naar kraamzorg in Dedemsvaart? Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap en welkom bij Naviva Kraamzorg Dedemsvaart. In en om Dedemsvaart staat een enthousiaste groep kraamverzorgenden voor je klaar om je een onbezorgde en fijne kraamtijd te geven. Er is dus altijd een kraamverzorgende in jouw buurt.

Kijk rustig rond op onze site, er is veel informatie te vinden over je zwangerschap, geboorte en natuurlijk de kraamtijd.  Vind je niet wat je zoekt? Mail naar klantenservice@naviva.nl of bel naar 088 – 7777 666. 

Professionaliteit en kwaliteit

Naviva Kraamzorg gaat voor kwaliteit en professionaliteit. Zo laten we je, als je dat wilt, tijdens de kraamweek kennis maken met babymassage, de Dunstan Babytaal (je leert herkennen waarom je baby huilt) en een speciale verzorgingstechniek die onnodig huilgedrag helpt te voorkomen.

Je kraamtijd

De kraamtijd is een bijzondere tijd voor moeder en kind. In de kraamweek krijg je hulp van een kraamverzorgende. Ze geeft voorlichting over veiligheid, voeding en verzorging. Lees alles over je kraamtijd.

Aanmelden

Kraamzorg bij Naviva aanvragen? Dat kan gemakkelijk via ons aanmeldformulier. Heb je de voorkeur voor telefonisch aanmelden, dat kan via 088-7777666. Wij hebben (plus)contracten met alle zorgverzekeraars.

Contact Naviva Kraamzorg

Je kunt op verschillende manieren met ons in contact komen. Op deze pagina tref je een handig overzicht aan met onze contactgegevens en hoe en wanneer je contact met ons kunt opnemen.