Persoonlijke aandacht en kwaliteit bij Naviva Kraamzorg in Deventer

Bij Naviva Kraamzorg in Deventer staat er een professioneel team met kraamverzorgenden voor je klaar uit jouw regio. Vertrouwen is erg belangrijk tijdens je kraamtijd. Daarnaast vinden wij kwaliteit en professionaliteit ook erg belangrijk. Wij zijn HKZ gecertificeerd. Dat betekent dat wij aan diverse kwaliteitseisen voldoen. Kortom: bij Naviva Kraamzorg in Deventer ben je verzekerd van de beste zorg!

Meld je hier aan!

Buurtgericht

Omdat wij buurtgericht werken, komt jouw kraamverzorgende bij jou uit de regio. Ze kan daarom altijd snel bij je zijn, of dat nu bij je thuis of in het dichtstbijzijnde ziekenhuis is. Door deze buurtgerichte werkwijze kennen je kraamverzorgende en verloskundige elkaar goed. Ze weten wat ze van elkaar mogen verwachten en werken samen om jullie de beste start te geven.

We werken in Deventer nauw samen met drie verloskundigenpraktijken*:

In de regio Deventer is Naviva Kraamzorg onderdeel van Geboortezorg Salland. Binnen Geboortezorg Salland werken we als verloskundigen, gynaecologen, ziekenhuis en kraamzorg intensief samen om jouw zwangerschap en de geboorte van de baby zo goed mogelijk te laten verlopen. Naviva Kraamzorg in Deventer is de drijvende kracht achter een mooie serie live webinars en voorlichtingsavonden – gegeven door verloskundigen, kraamverzorgenden, lactatiekundigen en (jeugd)verpleegkundigen uit de regio Deventer – zodat jij zo goed mogelijk voorbereid bent op de komst van jouw kleintje. Wil je meer weten over voeding voor je kindje, de bevalling, pijnstilling, de kraamtijd of het ouderschap? Schrijf je dan in voor een van deze voorlichtingen!

Eigen bevalteam!

In de regio Deventer heeft Naviva Kraamzorg haar eigen deskundige partusteam: het bevalteam! De kraamverzorgenden van het partusteam zijn gespecialiseerd in de begeleiding van jouw bevalling; thuis of poliklinisch in het ziekenhuis. Zij worden door Naviva elk jaar extra geschoold en getraind, en ook trainen zij regelmatig samen met de verloskundigen, gynaecologen en verpleegkundigen van Geboortezorg Salland, om jou zo goed mogelijk te begeleiden tijdens jouw bevalling. De kraamverzorgenden van het partusteam werken nauw samen met de verloskundigen van alle praktijken in de regio. Ook zijn ze een bekend gezicht in de ziekenhuizen in de regio. Daardoor weten jouw verloskundige en onze kraamverzorgende van het partusteam precies wat ze aan elkaar hebben en zijn ze goed op elkaar ingespeeld bij spannende situaties! Het partusteam van Naviva Kraamzorg is deskundig, vertrouwd en snel ter plekke om jou bij te staan tijdens de geboorte van je kindje.

Onze Kraamverzorgenden leren je graag meer over de Dunstan Babytaal!

Kennismaken met Naviva Kraamzorg in Deventer

Tijdens je zwangerschap kun je met verschillende vragen zitten. Met name wanneer je voor het eerst zwanger bent, is het vaak nog net iets spannender. Naviva Kraamzorg in Deventer begrijpt dit volkomen. Wij helpen je graag om door middel van een kennismakingsgesprek al jouw vragen te beantwoorden. Ook wordt de werkwijze van Naviva Kraamzorg met jou besproken waarbij je kunt aangeven wat je wensen zijn. Bij een eerste zwangerschap komen we altijd bij je langs, zodat er meteen een vertrouwelijke band wordt opgebouwd, en je weet waar je aan toe bent.

Contact met Naviva Kraamzorg in Deventer

Ben je op zoek naar kraamzorg in Deventer? Bij Naviva Kraamzorg in Deventer ontvang je professionele zorg en persoonlijke aandacht die jij en je baby verdienen. Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Je kunt dit doen door te bellen naar 088 – 7777 666 of door een e-mail te sturen naar klantenservice@naviva.nl. Met Naviva Kraamzorg in Deventer ben je verzekerd van een fijne, ontspannen kraamtijd die je nooit meer zal vergeten.

*Op deze pagina vermelden we verloskundigenpraktijken waar Naviva veel mee samenwerkt. Staat jouw verloskundigenpraktijk hier niet tussen? Ook dan kan jij je gewoon aanmelden voor kraamzorg van Naviva.