Kraamzorg Deventer

Ben je op zoek naar persoonlijke kraamzorg in Deventer? Ten eerste, van harte gefeliciteerd met je zwangerschap en welkom bij Naviva Kraamzorg Deventer. Je zwangerschap is een spannende, maar vooral bijzondere tijd. Wij begrijpen goed dat je veel vragen hebt. Bovendien heb je behoefte aan advies om jouw baby de allerbeste start te kunnen geven. Naviva Kraamzorg in Deventer helpt je door persoonlijke aandacht en professionele zorg te verlenen die is afgestemd op je eigen wensen en situatie.

Persoonlijke aandacht en kwaliteit bij Naviva Kraamzorg in Deventer

Bij Naviva Kraamzorg in Deventer staat er een professioneel team met kraamverzorgenden voor je klaar uit jouw regio. Vertrouwen is erg belangrijk tijdens je kraamtijd. Daarnaast vinden wij kwaliteit en professionaliteit ook erg belangrijk. Wij zijn HKZ gecertificeerd. Dat betekent dat wij aan diverse kwaliteitseisen voldoen. Kortom: bij Naviva Kraamzorg in Deventer ben je verzekerd van de beste zorg! Meld je aan via het aanmeldformulier.

Onze kraamverzorgende Luka vol passie aan het werk

Buurtgericht

Omdat wij buurtgericht werken, komt jouw kraamverzorgende bij jou uit de regio. Ze kan daarom altijd snel bij je zijn, of dat nu bij je thuis of in het dichtstbijzijnde ziekenhuis is. Door deze buurtgerichte werkwijze kennen je kraamverzorgende en verloskundige elkaar goed. Ze weten wat ze van elkaar mogen verwachten en werken samen om jullie de beste start te geven.

We werken in Deventer nauw samen met twee verloskundigenpraktijken:

Kennismaken met Naviva Kraamzorg in Deventer

Tijdens je zwangerschap kun je met verschillende vragen zitten. Met name wanneer je voor het eerst zwanger bent, is het vaak nog net iets spannender. Naviva Kraamzorg in Deventer begrijpt dit volkomen. Wij helpen je graag om door middel van een kennismakingsgesprek al jouw vragen te beantwoorden. Ook wordt de werkwijze van Naviva Kraamzorg met jou besproken waarbij je kunt aangeven wat je wensen zijn. Bij een eerste zwangerschap komen we altijd bij je langs, zodat er meteen een vertrouwelijke band wordt opgebouwd, en je weet waar je aan toe bent.

Contact met Naviva Kraamzorg in Deventer

Ben je op zoek naar kraamzorg in Deventer? Bij Naviva Kraamzorg in Deventer ontvang je professionele zorg en persoonlijke aandacht die jij en je baby verdienen. Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Je kunt dit doen door te bellen naar 088 – 7777 666 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Met Naviva Kraamzorg in Deventer ben je verzekerd van een fijne, ontspannen kraamtijd die je nooit meer zal vergeten.