Kraamzorg Ede

Aanstaande moeder, van harte gefeliciteerd! Geniet van deze bijzondere en spannende periode in je leven. We hopen dat je een fantastische en onbezorgde zwangerschap zult hebben. Naviva Kraamzorg Ede staat voor jou klaar!

Wij willen dat jouw kraamtijd een periode wordt waar je later met een goed gevoel op terug kijkt. Daarom stellen we jouw wensen en omstandigheden centraal. Naviva biedt de allerbeste kraamzorg met persoonlijke aandacht.

De kraamweek van Naviva Kraamzorg

Buurtgericht werken

Bij Naviva Kraamzorg werken we buurtgericht. We zorgen ervoor dat je een kraamverzorgende krijgt die bij jou in de buurt woont. Jouw kraamverzorgende komt uit de regio Ede of uit een van de omliggende dorpen Ederveen, Lunteren, Bennekom, Wekerom, Otterlo of Harskamp. Je kraamverzorgende kent jouw omgeving dus op haar duimpje. Zo is ze altijd snel bij jou en weet ze het dichtstbijzijnde ziekenhuis en medici meteen te bereiken. Wel zo’n veilig idee!

De beste kraamzorg in Ede

Onze kraamverzorgenden zijn gediplomeerde en betrokken professionals. Meerdere keren per jaar worden ze bijgeschoold en getraind volgende de nieuwste inzichten. Hun kennis over pasgeborenen en kraamverzorging is dus altijd up-to-date. Tijdens je kraamtijd zorgen ze ervoor dat jij je volledig kunt richten op je kindje en je (nieuwe) rol als moeder, maar ook op rust en het herstellen van je bevalling. Ze weten als geen ander dat het krijgen van een kindje ook de nodige emoties en onzekerheden teweeg kan brengen. Daarom biedt je kraamverzorgende je tevens emotionele steun en een luisterend oor. Ondertussen draagt ze zorg voor het huishouden, het hygiënisch schoonhouden van de kraamkamer, babykamer, badkamer en het sanitair en houdt ze jouw gezondheid en die van je kindje goed in de gaten.

Je kraamverzorgende helpt je op weg om vol zelfvertrouwen en zelfstandig voor je baby te zorgen. Ze leert je alles over voeding, verzorging en veiligheid, alsook over de technieken Dunstan Babytaal, babymassage en draaiend verzorgen. Dit alles doet ze op een manier waar jij je prettig bij voelt. Ze houdt ten alle tijden rekening met jouw persoonlijke situatie en jouw voorkeuren.

Aanmelden voor kraamzorg

Hoewel het wenselijk is je aan te melden voor kraamzorg vóór de vijfde maand van je zwangerschap, is dat niet noodzakelijk. Wij garanderen alle aanstaande moeders uit Ede en omliggende dorpen kraamzorg. Je kunt je op elk moment in je zwangerschap aanmelden:

  • Online, middels het aanmeldformulier
  • Telefonisch, op telefoonnummer 088-7777666

Na aanmelding nemen we contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Dan nemen we alles door om van jouw kraamtijd een zorgeloze en ontspannen periode te maken.