Kraamzorg Ede

Je bent in verwachting! Van harte gefeliciteerd aanstaande moeder! Een bijzondere tijd breekt aan die soms best spannend kan zijn! Dat begrijpen wij natuurlijk als geen ander. Daarom staan onze deskundige kraamverzorgenden voor je klaar! Om jou en je kleintje de beste start te geven! Welkom bij Naviva Kraamzorg Ede!

Meld je nu aan!

Naviva Kraamzorg Ede levert zorg die bij jou past. Onze kraamverzorgende helpt je op weg om vol zelfvertrouwen en zelfstandig voor je baby te zorgen. Ze leert je alles over voeding, verzorging en veiligheid. Dit alles doet ze op een manier waar jij je prettig bij voelt. Ze houdt ten alle tijden rekening met jouw persoonlijke situatie en jouw voorkeuren. Maar Naviva Kraamzorg biedt meer dan goede zorg. Onze kraamverzorgenden zijn intern opgeleid tot BabyExpert. Een BabyExpert weet alles over:

  • De babyhuid
  • Voeden
  • Taalontwikkeling
  • Natuurgerichte kraamzorg

Hiermee bieden we je tijdens de kraamweek vele extra’s zoals: de Babymassage, Dunstan Babytaal en een speciale verzorgingstechniek die onnodig huilgedrag helpt voorkomen, namelijk: draaiend verzorgen.

Buurtgericht werken

Bij Naviva Kraamzorg werken we buurtgericht. We zorgen ervoor dat je een kraamverzorgende krijgt uit jouw regio! Jouw kraamverzorgende komt uit de regio Ede of uit een van de omliggende dorpen Ederveen, Lunteren, Bennekom, Wekerom, Otterlo of Harskamp. Je kraamverzorgende kent jouw omgeving dus op haar duimpje. Zo is ze altijd snel bij jou en weet ze het dichtstbijzijnde ziekenhuis en medici meteen te bereiken. Wel zo’n veilig idee!

Naviva Kraamzorg vindt het leveren van goede kwaliteit niet meer dan vanzelfsprekend. Om de kwaliteit van onze zorg te waarborgen worden onze kraamverzorgenden regelmatig bijgeschoold. Om jou een veilige start te bieden werken wij met speciale bevallingsassistenten. Dit zijn kraamverzorgenden die speciaal zijn opgeleid tot het assisteren bij bevallingen. Zij trainen hiervoor regelmatig in het ziekenhuis samen verloskundigen. Zo zijn de verloskundigen en bevallingsassistenten goed op elkaar ingespeeld.

De verloskundigen waar wij mee samenwerken in Ede zijn:

Aanmelden voor kraamzorg

Ben jij klaar voor de beste start? Meld je dan gelijk aan! Dit kan via:

  • Online, middels het aanmeldformulier
  • Telefonisch, op telefoonnummer 088-7777666

Na aanmelding nemen we contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Dan nemen we alles door om van jouw kraamtijd een zorgeloze en ontspannen periode te maken. Heb je vragen over onze kraamzorg? Neem gerust contact op met onze klantenservice via bovenstaand telefoonnummer of via: klantenservice@naviva.nl