Kraamzorg Ermelo

Ben je op zoek naar de beste kraamzorg in Ermelo? Allereerst van harte gefeliciteerd met dit fantastische nieuws en welkom bij Naviva Kraamzorg in Ermelo! We snappen dat voor jou een spannende tijd aanbreekt. Je zwangerschap, bevalling en de kraamtijd. Wij helpen je in deze periode graag door jou, je kindje en jullie gezin de beste start te geven. Met Naviva Kraamzorg kun je onbezorgd genieten van de meest bijzondere tijd: je kraamtijd.

Persoonlijke aandacht

De kraamtijd is één grote ontdekking waarin jij en je baby elkaar steeds beter leren kennen. Ondertussen staat onze kraamverzorgende voor jou en je kleintje klaar met de beste zorg. Ze controleert onder andere de temperatuur van je baby en houdt het gewicht van je kleintje in de gaten. Ook kijkt ze hoe jij je voelt en doet er alles aan om jou in alle rust te laten genieten en te herstellen. Tijdens je kraamtijd staat persoonlijke aandacht centraal. Persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat jij je gewaardeerd en op je gemak voelt, zodat jij en je baby optimaal kunnen genieten van de kraamtijd.

Zorg op maat

Naviva Kraamzorg werkt buurtgericht. Jouw kraamverzorgende komt zo veel mogelijk uit jouw omgeving. Dat voelt vertrouwd en dichtbij. Onze kraamverzorgende werkt in jouw huis. Logisch dus dat ze haar werk zoveel mogelijk naar jouw wensen en verwachtingen doet. Tijdens het intakegesprek bespreken we jouw wensen en voorkeuren, zodat we de beste match kunnen maken met jouw gezin en een van de beschikbare kraamverzorgenden. Zorg op maat noemen we dat.

Extra’s in je kraamweek: babymassage, Dunstan babytaal

Natuurlijk zijn we net als iedere andere kraamzorgorganisatie professioneel en deskundig. Maar daarnaast bieden we net even dat beetje extra waardoor je je baby de best mogelijke start geeft. Zo laten we je, als je dat wilt, tijdens je kraamtijd kennis maken met babymassage (ultieme ontspanning en goed voor de hechting), Dunstan babytaal (je leert herkennen waarom je baby huilt) en een speciale verzorgingstechniek die onnodig huilgedrag helpt voorkomen. Deze techniek zorgt er ook voor dat je baby zich geborgen voelt in jouw armen. En dat schept vertrouwen. We besteden veel aandacht aan het bijscholen van onze kraamverzorgenden, zodat zij de beste zorg kunnen bieden volgens de laatste inzichten. Onze kraamverzorgenden mogen zich dan ook met recht baby-experts noemen.

Kraamzorg is noodzakelijke zorg en wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Naviva Kraamzorg heeft contracten met alle zorgverzekeraars en werkt nauw samen met ziekenhuizen en verloskundigen in jouw regio.

Contact Naviva Kraamzorg in Ermelo

Wil jij de beste kraamzorg met vele extra’s? Klik hier om je aan te melden bij Naviva Kraamzorg in Ermelo. Ook kun je ons bellen via 088-7777 666. We zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur voor al je vragen. Met Naviva Kraamzorg in Ermelo houd je gegarandeerd een warme herinnering over aan je kraamtijd!