Kraamzorg Gouda

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Naviva Kraamzorg Gouda biedt jou, je kindje en jullie gezin graag de beste start. Met professionele zorg en persoonlijke aandacht. Op een ontspannen manier, die bij jou past. Naviva Kraamzorg staat voor je klaar: voor, tijdens en na je bevalling.

Een onvergetelijke kraamtijd in Gouda

Je kraamtijd is een van de belangrijkste momenten in het leven van moeder en baby. Je kraamverzorgende biedt jullie alle hulp en ondersteuning, zodat jullie de beste start op een ontspannen manier krijgen. Wij van Naviva Kraamzorg willen dat je aan jouw kraamtijd een warme herinnering overhoudt. Lees meer over je kraamtijd.

Babymassage in je kraamtijd

Alle kraamverzorgenden van Naviva zijn opgeleid in babymassage. Onze massage is speciaal voor kindjes tot zes weken oud. Je kindje geniet van een ontspannen massage. Het helpt darmkrampjes voorkomen en maakt je baby rustig. Bovendien is babymassage een hele fijne manier om de hechting tussen jou en je kindje te versterken. Ook voor partners is babymassage een rustgevende activiteit om jullie kindje beter te leren kennen. Meer weten over babymassage?

Uren, kosten en verzekering

Het aantal uren kraamzorg dat je krijgt, is afhankelijk van jouw situatie. Tijdens het intakegesprek bespreken we jouw wensen en omstandigheden. Samen bespreken we hoeveel uur zorg je krijgt. In de kraamweek kan dat aantal uren veranderen als dat nodig is. Bijvoorbeeld als jij of je kindje langer in het ziekenhuis moeten blijven of als het voeden nog niet goed verloopt. Je verloskundige en kraamverzorgende overleggen dit in de kraamweek met jou.

Aanmelden voor Naviva Kraamzorg Gouda

Aanmelden voor kraamzorg in Gouda gaat snel en simpel. Zodra je weet dat je zwanger bent, kun je je al aanmelden. We raden je aan dit te doen voor de 16e week van je zwangerschap. Naviva Kraamzorg heeft met alle zorgverzekeraars pluscontracten afgesloten. Dit betekent dat wij iedereen altijd kraamzorg garanderen.

Je kunt je ook aanmelden voor kraamzorg in Zuidplaspolder, Broek, Boekhuijzen. Thuil, Westergouwe, Moordrecht, Zuidplas en Reeuwijk.

Contact

Naviva Kraamzorg Gouda staat voor, tijdens en na je bevalling voor jullie klaar. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar via 088 – 7777 666 of klantenservice@naviva.nl. Voor spoed- en noodgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar op dit nummer. Met Naviva Kraamzorg ben je verzekerd van een fijne en ontspannen start met je baby!