Kraamzorg Hattem

Ben je op zoek naar kraamzorg? Welkom bij Naviva Kraamzorg Hattem! In Hattem en omgeving staan ruim 30 kraamverzorgenden voor je klaar om je een fijne en onbezorgde kraamtijd te geven. Er is dus altijd een kraamverzorgster bij jou uit de regio. Da’s wel zo prettig en in principe zal zij ook de hele kraamtijd bij je blijven.

Jouw wensen

Je kraamweek is een van de meest bijzondere momenten in je leven. Naviva Kraamzorg Hattem wil dat je aan deze periode een warme herinnering overhoudt. Daarom staan jouw wensen voor je kraamweek bij ons centraal. Tijdens het intakegesprek maken we nader kennis met elkaar. Op basis van jouw wensen en persoonlijke situatie maken we de ideale match met een van onze medewerkers. Respect voor jouw wensen en kraamzorg die bij jou past: daar staan wij voor. Meer over een onvergetelijke kraamtijd vind je hier.

De beste start, met Naviva Kraamzorg!

Kwaliteit

Naviva kraamzorg staat voor kwaliteit en professionaliteit. Zo laten we je, als je dat wilt, tijdens de kraamtijd kennis maken met babymassage, de Dunstan babytaal (je leert herkennen waarom je baby huilt) en een speciale verzorgingstechniek die onnodig huilgedrag helpt voorkomen. Deze techniek zorgt er ook voor dat je kindje zich veiliger voelt in jouw armen. En dat schept vertrouwen.

Aanmelden?

Dat kan eenvoudig via ons aanmeldformulier.