Kraamzorg Heerde

Heb jij binnenkort kraamzorg nodig in Heerde? Gefeliciteerd met dit blije nieuws en welkom bij Naviva Kraamzorg Heerde! Bij Naviva Kraamzorg staat een veilige start voor jou en je baby centraal. Of je nu assistentie nodig hebt tijdens de bevalling, een veilige leefomgeving of hulp bij de verzorging, bij Naviva Kraamzorg staat veiligheid en kwaliteit altijd op de eerste plaats!

Bij Naviva Kraamzorg in Heerde werken we buurtgericht. Dat houdt in dat jouw kraamverzorgende in principe altijd uit jouw plaats of regio komt. Daarnaast zorgen we ervoor dat je in je kraamtijd altijd één vaste kraamverzorgende krijgt, die nauw samenwerkt met jouw verloskundige. Dit zorgt ervoor dat de kraamverzorgende en verloskundige goed op elkaar ingespeeld zijn, wat bijdraagt aan een ontspannen, veilige en gezonde kraamtijd.

Kennismakingsgesprek

Nadat je je hebt aangemeld voor Naviva Kraamzorg in Heerde, nodigen we je tussen de 28 en 32 weken van je zwangerschap uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Wanneer het je eerste baby is, maken we de afspraak bij jouw thuis. Bij een tweede kindje, uitzonderingen daargelaten, vindt het kennismakingsgesprek plaats door middel van beeldbellen. Tijdens het kennismakingsgesprek beantwoordt de consulent graag al jouw vragen, geeft ze advies en is ze benieuwd naar je wensen rondom de bevalling en de kraamzorg. Al je verwachtingen, gemaakte afspraken en bijzonderheden worden tijdens dit gesprek vastgelegd, zodat Naviva Kraamzorg in Heerde de beste match kan maken tussen jou en de kraamverzorgende.

Aantal uren Naviva Kraamzorg Heerde

Tijdens het persoonlijke kennismakingsgesprek bespreken we ook hoeveel uren kraamzorg je ontvangt. Het aantal uren waar je recht op hebt, hangt af van je persoonlijke situatie en wordt bepaald aan de hand van het Landelijke Indicatie Protocol (LIP). Deze uren worden in principe verspreidt over 8 dagen. Als blijkt dat je meer uren nodig hebt, zal de verloskundige in overleg met jou het aantal uren of dagen bijstellen.

Contact Naviva Kraamzorg Heerde

Je kunt je aanmelden voor Naviva Kraamzorg in Heerde, zodra je weet dat je zwanger bent. Het beste is om dit tussen de 12e en 16e week van je zwangerschap te doen. Mocht je al verder in de zwangerschap zijn, is dit geen probleem. Wij garanderen altijd dat jij en je baby de zorg krijgen die jullie nodig hebben. Aanmelden kan op onze website www.naviva.nl of telefonisch via 088 7777 666. Voor vragen of hulp bij het aanmelden kun je altijd contact met ons opnemen. Naviva Kraamzorg in Heerde maakt hét verschil in de periode voor, tijdens en na de geboorte!