Kraamzorg Lemmer

Ben je op zoek naar kraamzorg? Van harte gefeliciteerd en welkom bij Naviva Kraamzorg Lemmer. In en om Lemmer staat een groep kraamverzorgenden voor je klaar om je een fijne en onbezorgde kraamtijd te geven. Er is dus altijd een kraamverzorgende bij jou in de buurt. Dat is wel zo prettig en in principe zal zij ook de hele kraamtijd bij je blijven.

Jouw wensen

Je kraamweek is een van de meest bijzondere momenten in je leven. Naviva Kraamzorg wil dat je aan deze periode een warme herinnering overhoudt. Daarom staan jouw wensen voor je kraamweek bij ons centraal. Tijdens het intakegesprek maken we nader kennis met elkaar. Op basis van jouw wensen en persoonlijke situatie maken we de ideale match met een van onze medewerkers. Respect voor jouw wensen en kraamzorg die bij jou past: daar staan wij voor. Meer over een onvergetelijke kraamtijd vind je hier.

Babymassage voor een ontspannen kraamtijd

Alle kraamverzorgenden van Naviva zijn opgeleid in babymassage. Onze massage is speciaal voor kindjes tot zes weken oud. Je kindje geniet van een ontspannen massage. Het helpt darmkrampjes voorkomen en maakt je baby rustig. Bovendien is babymassage een hele fijne manier om de hechting tussen jou en je kindje te versterken. Ook voor partners is babymassage een rustgevende activiteit om jullie kindje beter te leren kennen. Meer weten over babymassage?

Kwaliteit

Naviva kraamzorg Lemmer staat voor kwaliteit en professionaliteit. Zo laten we je, als je dat wilt, tijdens de kraamtijd kennis maken met babymassage, de Dunstan Babytaal (je leert herkennen waarom je baby huilt) en een speciale verzorgingstechniek die onnodig huilgedrag helpt voorkomen. Deze techniek zorgt er ook voor dat je kindje zich veiliger voelt in jouw armen. En dat schept vertrouwen.

Aanmelden of contact?

Aanmelden voor onze kraamzorg gaat eenvoudig en snel. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via 088-7777666.