Onze kraamverzorgenden uit Meppel hebben aandacht voor moeder en kind, maar verliezen de rest van het gezin zeker niet uit het oog. Zowel in praktische zin als in het wennen aan de nieuwe situatie voor broertjes en zusjes. Zo betrekt ze in overleg met jou de andere kinderen bij de dagelijkse zorg. Tijdens de kraamweek draagt de kraamverzorgende haar kennis op het gebied van voeding, verzorging en veiligheid graag op je over. Ze coacht je, zodat je na de kraamweek zo zelfstandig mogelijk bent.

Meld je aan!

Bij Naviva Kraamzorg bieden we je net een beetje meer om jou en je kleintje de beste start te geven. We laten je graag kennis maken met babymassage, Dunstan babytaal en een speciale verzorgingstechniek: draaiend verzorgen.

Ook is het mogelijk om digitale ondersteuning en zorg op afstand te ontvangen. Je ontvangt dan instructiefilmpjes van onze kraamverzorgenden. Wel zo fijn, dit wordt gewoon vergoed door alle zorgverzekeraars! Wil je meer weten over uren, kosten en verzekering? Je lees het hier.

Kwaliteitszorg in Meppel

Bij Naviva Kraamzorg staat kwaliteit in alles wat we doen voorop. Wij zijn HKZ gecertificeerd. Onze kraamverzorgenden staan geregistreerd in het Kenniscentrum Kraamzorg. Zij worden jaarlijks geschoold en getraind in de nieuwste inzichten. Zo ben jij verzekerd van de beste start!

Naviva Kraamzorg werkt in de regio Meppel nauw samen met Verloskundigenpraktijk Verloskundig Centrum Meppel en de Wolden.*

*Op deze pagina vermelden we verloskundigenpraktijken waar Naviva veel mee samenwerkt. Staat jouw verloskundigenpraktijk hier niet tussen? Ook dan kan jij je gewoon aanmelden voor kraamzorg van Naviva.

Contact Naviva Kraamzorg Meppel

Naviva Kraamzorg wil dat je een warme herinnering overhoudt aan je kraamtijd in Meppel. Heb je vragen over onze zorg? Onze klantenservicemedewerkers staan voor je klaar. Je kan telefonisch contact opnemen via: 088 7777 666 of per mail via: klantenservice@naviva.nl. Wij zijn op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur bereikbaar.

Wil jij je direct aanmelden zodat je verzekerd bent van een ontspannen start? Dat kan eenvoudig via ons aanmeldformulier, klik hier.