Kraamzorg Ommen

Ben je op zoek naar persoonlijke en professionele kraamzorg in Ommen? Allereerst van harte gefeliciteerd met dit blije nieuws en welkom bij Naviva Kraamzorg Ommen! Een spannende tijd breekt aan en hierin speelt Naviva Kraamzorg graag een belangrijke rol. We doen er alles aan om jou en je baby de beste start te kunnen geven op een ontspannen en professionele manier. Met Naviva Kraamzorg kun je onbezorgd genieten van je kraamtijd!

Iedere dag hetzelfde gezicht bij Naviva Kraamzorg Ommen

Naviva Kraamzorg in Ommen werkt buurtgericht, dat houdt in dat jouw kraamverzorgende zo veel mogelijk uit jouw omgeving komt. In principe krijg je altijd één kraamverzorgende in je kraamtijd, dat voelt vertrouwd en dichtbij. We zijn weliswaar een grote organisatie, maar persoonlijke aandacht voor jou, je baby en je gezin vinden wij erg belangrijk. Hier streven wij dan ook naar. Naviva Kraamzorg zorgt voor een veilige en rustige omgeving met als uitgangspunt iedere dag hetzelfde vertrouwde gezicht.

Kwaliteitszorg

Steeds meer mensen weten Naviva Kraamzorg in Ommen te vinden. Best logisch, want bij Naviva Kraamzorg bent u verzekerd van de beste zorg. Wij zijn één van de grootste kraamzorgaanbieders van Nederland, HKZ gecertificeerd en investeren in de kwaliteit en deskundigheid van onze medewerkers. Jouw kraamverzorgende volgt regelmatig bijscholing, zodat je de beste zorg volgens de laatste inzichten ontvangt. Kwaliteit in alles wat we doen, dat staat bij Naviva Kraamzorg in Ommen centraal.

Contact Naviva Kraamzorg Ommen

Naviva Kraamzorg in Ommen draagt op een waardevolle manier bij aan je kraamtijd. We willen dat je aan je kraamtijd een warme herinnering overhoudt. Wil je meer informatie of heb je een vraag? Schroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 088 7777 666 of een e-mail te sturen naar klantenservice@naviva.nl. Onze medewerkers zijn op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur bereikbaar en helpen je graag verder. Heb je een spoed- of noodgeval? Naviva Kraamzorg in Ommen is in spoed- of noodgevallen 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via 088 7777 666.