Kraamzorg Oud-Beijerland

Verwacht je een kindje? Van harte gefeliciteerd! Een bijzondere tijd gaat komen: je zwangerschap, bevalling en je kraamtijd! Naviva Kraamzorg Oud-Beijerland biedt jou, je kindje en jullie gezin graag de beste start. Voor, tijdens en na je bevalling staan wij voor je klaar. Naviva maakt van jouw kraamweek een warme herinnering.

Een onvergetelijke kraamtijd in Oud-Beijerland

Je kraamtijd is een van de belangrijkste momenten in het leven van moeder en baby. Je kraamverzorgende biedt jullie alle hulp en ondersteuning, zodat jullie de beste start op een ontspannen manier krijgen. Wij van Naviva Kraamzorg Oud-Beijerland willen dat je aan jouw kraamtijd een warme herinnering overhoudt. Lees meer over je kraamtijd bij Naviva.

Babymassage voor een ontspannen kraamtijd

Alle kraamverzorgenden van Naviva zijn opgeleid in babymassage. Onze massage is speciaal voor kindjes tot zes weken oud. Je kindje geniet van een ontspannen massage. Het helpt darmkrampjes voorkomen en maakt je baby rustig. Bovendien is babymassage een hele fijne manier om de hechting tussen jou en je kindje te versterken. Ook voor partners is babymassage een rustgevende activiteit om jullie kindje beter te leren kennen. Meer weten over babymassage?

Uren, kosten en verzekering

Het aantal uren kraamzorg dat je krijgt, is afhankelijk van jouw situatie. Tijdens het intakegesprek bespreken we jouw wensen en omstandigheden. Samen bespreken we hoeveel uur zorg je krijgt. In de kraamweek kan dat aantal uren veranderen als dat nodig is. Bijvoorbeeld als jij of je kindje langer in het ziekenhuis moeten blijven of als het voeden nog niet goed verloopt. Je verloskundige en kraamverzorgende overleggen dit in de kraamweek met jou.

Contact en aanmelden bij Naviva Kraamzorg

Ben je op zoek naar kraamzorg in Oud-Beijerland? Bij Naviva Kraamzorg ontvang je professionele zorg en persoonlijke aandacht die jij en je baby verdienen. Aanmelden gaat snel en eenvoudig. Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Je kunt dit doen door te bellen naar 088 – 7777 666 of door een e-mail te sturen naar klantenservice@naviva.nl. Met Naviva Kraamzorg ben je verzekerd van een fijne, ontspannen kraamtijd die je nooit meer zal vergeten.