Kraamzorg Oude IJsselstreek

Op zoek naar kraamzorg in de Oude IJsselstreek? Kies dan voor Naviva. Wij leveren zorg in Varsseveld, Silvolde, Gendringen, Bontebrug, Breedenbroek, Etten, Heelweg, Megchelen, Netterden, Sinderen, Varsselder, Voorst en Westendorp. Maar ook in de rest van Gelderland, Overijssel, Drenthe en Utrecht. In verwachting? Van harte gefeliciteerd! Een bijzondere tijd: je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Naviva Kraamzorg Oude IJsselstreek. biedt jou, je kindje en jullie gezin graag de beste start. Voor, tijdens en na je bevalling staan wij voor je klaar. Met deskundige zorg en persoonlijke aandacht die bij jou past. Naviva maakt van jouw kraamweek een warme herinnering.

Veilige bevalling

Naviva Kraamzorg werkt als enige met gespecialiseerde kraamverzorgenden die de verloskundige assisteren tijdens de bevalling. Er wordt regelmatig getraind in het ziekenhuis, zo weten onze kraamverzorgenden juist te handelen tijdens acute situaties. Zo kan de meest veilige kraamzorg in Oude IJsselstreek geboden worden.

Babymassage

De kraamverzorgenden van Naviva zijn allemaal opgeleid tot het geven van een babymassage. Deze massage is speciaal voor kindjes tot 6 weken oud. Het geven van babymassage helpt bij het voorkomen van darmkrampjes en maakt je kindje rustig. Daarnaast is dit een fijne aangelegenheid om de band tussen jou en je kindje te versterken. Ook voor partners is het een rustgevende activiteit om je kindje beter te leren kennen. Onze kraamverzorgende kan je hier adviezen en tips over geven. Naast de babymassage kun je bij onze kraamverzorgende ook terecht voor informatie over de Dunstan Babytaal, borst- en flesvoedingsadvies. Zo kun je straks met zekerheid de kraamzorg in IJsselstein zelfstandig overnemen.

Kraamzorg in Oude IJsselstreek

Aanmelden voor onze kraamzorg in Oude IJsselstreek is simpel en gaat snel. Klik hier voor ons aanmeldformulier. Voor telefonisch contact mag je bellen naar: 088 – 77 77 666. Je mag ons voor advies over kraamzorg in Oude IJsselstreek ook mailen op: klantenservice@naviva.nl. Voor vragen zijn wij te bereiken tussen 8:30 en 17:00 uur. Voor spoed- en noodgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar.