Kraamzorg Renkum

Op zoek naar kraamzorg in Renkum? Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap. Naviva Kraamzorg Renkum ondersteunt je graag in deze bijzondere en spannende tijd. Je verwacht van ons persoonlijke aandacht en professionele zorg. Wij bieden de kraamzorg graag op een ontspannen manier, waar jij en je partner je goed bij voelen. Kortom, voor de beste kraamzorg in Renkum kies je voor Naviva Kraamzorg.

Wat doet onze kraamverzorgende voor jullie?

Onze kraamverzorgende assisteert de verloskundige tijdens de bevalling. In de kraamweek zorgt ze ervoor dat het goed gaat met jou en kindje. Daarnaast geeft onze kraamverzorgende jou en je partner voldoende adviezen en voorlichting zodat je aan het eind van de kraamtijd zelfstandig en zeker van jezelf voor je kindje kunt zorgen. Wij werken alleen met gediplomeerd personeel, waardoor we jou de beste en meest veilige kraamzorg kunnen bieden. Jouw wensen staan centraal tijdens de kraamweek, daarom vinden we het belangrijk om deze te bespreken tijdens het intakegesprek. Mocht je aan je tweede kindje toe zijn, vinden deze gesprekken per telefoon plaats, bij een eerste kindje komen we wij je thuis.

Zwanger zijn samen met je vriendin , dat is bijzonder!

Een ontspannen babymassage met Naviva Kraamzorg in Renkum

Een van de voordelen van Naviva Kraamzorg in Renkum is de mogelijkheid tot babymassage. Al onze kraamverzorgenden zijn hiervoor opgeleid en kunnen jou de fijne kneepjes van het vak leren. De massage is speciaal bedoeld voor kindjes tot zes weken oud en kunnen thuis worden uitgevoerd. Het helpt darmkrampjes voorkomen en maakt je kindje rustig. Daarnaast versterkt het ook direct de hechting tussen jou en je baby. Ook is het voor je partner een mooie manier om nader kennis te maken met je kindje.

Kraamzorg in Renkum en omgeving

Naviva Kraamzorg levert kraamzorg in de Overbetuwe en haar omgeving, waaronder in Doorwerth, Heelsum, Heveadorp, Kievitsdel, Oosterbeek en Wolfheze. Kraamzorg is noodzakelijk zorg, daardoor wordt het door de basisverzekering gedekt. De eigen bijdrage is €4,60 per uur. Ben je aanvullend verzekerd? Dan wordt de eigen bijdrage deels of helemaal vergoed. Bekijk je polisvoorwaarden of neem even contact op met je zorgverzekeraar. Naviva Kraamzorg werkt met alle zorgverzekeraars samen. Wil je graag meer informatie ontvangen over de kosten? Dit kan door te bellen op: 088 – 77 77 666. Je mag ons voor advies in kraamzorg in Renkum ook mailen op: info@naviva.nl.

Direct aanmelden?

Wil jij je aanmelden voor kraamzorg in Renkum of omgeving? Schrijf je hier in voor kraamzorg van Naviva.

Lees hier ervaringen van jonge ouders die kraamzorg van Naviva gehad hebben