Kraamzorg Roosendaal

In verwachting? Van harte gefeliciteerd! Een bijzondere tijd: je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Naviva Kraamzorg Roosendaal biedt jou, je kindje en jullie gezin graag de beste start. Voor, tijdens en na je bevalling staan wij voor je klaar. Met deskundige zorg en persoonlijke aandacht die bij jou past. Naviva maakt van jouw kraamweek een warme herinnering.

Deskundige kraamzorg

Naviva Kraamzorg werkt alleen met gediplomeerde kraamverzorgenden. Al onze kraamverzorgenden worden regelmatig getraind en bijgeschoold volgens de nieuwste inzichten. Jij wilt de beste en veiligste zorg voor jezelf en je kindje. Naviva Kraamzorg Roosendaal is er trots op dat onze kraamverzorgenden dit jullie altijd kunnen geven. Vanwege de grote deskundigheid van onze medewerkers wordt onze kraamzorg door alle zorgverzekeraars vergoed.

Jouw wensen

Je kraamweek is een van de meest bijzondere momenten in je leven. Naviva Kraamzorg wil dat je aan deze periode een warme herinnering overhoudt. Daarom staan jouw wensen voor je kraamweek bij ons centraal. Tijdens het intakegesprek maken we nader kennis met elkaar. Op basis van jouw wensen en persoonlijke situatie maken we de ideale match met een van onze medewerkers. Respect voor jouw wensen en kraamzorg die bij jou past: daar staan wij voor.

Babymassage voor een ontspannen kraamweek

Alle kraamverzorgenden van Naviva Kraamzorg Roosendaal zijn opgeleid in babymassage. Onze massage is speciaal voor kindjes tot zes weken oud. Je kindje geniet van een ontspannen massage. Het helpt darmkrampjes voorkomen en maakt je baby rustig. Bovendien is babymassage een hele fijne manier om de hechting tussen jou en je kindje te versterken. Ook voor partners is babymassage een rustgevende activiteit om jullie kindje beter te leren kennen. Meer weten over babymassage?

Baby Noé geniet van de babymassage die zij van haar mama krijgt in de kraamweek

Hoeveel uur kraamzorg krijg ik?

Het aantal uren kraamzorg dat je krijgt, hangt af van jouw situatie. Tijdens het kennismakingsgesprek vertelt onze intaker daar meer over. Verwacht je je eerste kindje? Dan komt onze intaker bij je thuis. Bij een tweede of volgend kindje is de kennismaking telefonisch. Op basis van de kennismaking wordt het aantal uren kraamzorg in overleg met jou bepaald. In principe krijg je het aantal uren kraamzorg verdeeld over acht dagen. Als het nodig is, kan het aantal uren kraamzorg in de kraamweek nog worden aangepast.

Aanmelden voor kraamzorg in Roosendaal

Aanmelden voor kraamzorg in Roosendaal gaat snel en simpel. Dat kan via onze aanmeldformulier op onze website of door te bellen met 088-7777 666. Zodra je weet dat je zwanger bent, kun je je al aanmelden. We raden je aan dit te doen voor de 16e week van je zwangerschap. Naviva Kraamzorg heeft met alle zorgverzekeraars pluscontracten afgesloten. Dit betekent dat wij iedereen altijd kraamzorg garanderen.