Kraamzorg Schoonhoven

Heb jij binnenkort kraamzorg nodig? Gefeliciteerd met dit blije nieuws en welkom bij Naviva Kraamzorg Schoonhoven! Bij Naviva Kraamzorg staat een veilige start voor jou en je baby centraal. We staan voor, tijdens en na de bevalling graag voor je klaar! Bij Naviva staat veiligheid en kwaliteit altijd op de eerste plaats.

De kraamverzorgende van Naviva

De kraamverzorgende van Naviva Kraamzorg Schoonhoven biedt jullie de beste start. Ze assisteert de verloskundige tijdens je bevalling. In de kraamweek is ze bij jullie in huis. De gezondheid van jou en je kindje staan voorop. Ze geeft voorlichting en advies, zodat je aan het eind van de kraamtijd zeker van jezelf voor je kindje kunt zorgen. Natuurlijk staat ze ook voor jullie gezin klaar en zorgt voor een prettig thuis.

Jouw wensen

Je kraamtijd is een van de meest bijzondere momenten in je leven. Naviva Kraamzorg wil dat je aan deze periode een warme herinnering overhoudt. Daarom staan jouw wensen voor je kraamtijd bij ons centraal. Tijdens het kennismakingsgesprek maken we nader kennis met elkaar. Op basis van jouw wensen en persoonlijke situatie maken we de ideale match met een van onze medewerkers. Respect voor jouw wensen en kraamzorg die bij jou past: daar staan wij voor.

Wat kost kraamzorg?

Kraamzorg is noodzakelijke zorg. Het wordt daarom door de basisverzekering gedekt. Wel betaal je een eigen bijdrage. Ben je aanvullend verzekerd? Dan wordt de eigen bijdrage deels of helemaal vergoed. Bekijk je polisvoorwaarden of neem even contact op met je zorgverzekeraar. Aanmelden voor kraamzorg in Schoonhoven kan snel een eenvoudig via ons aanmeldformulier.

Meld je meteen aan voor kraamzorg van Naviva

Wil je je aanmelden voor kraamzorg in Schoonhoven? Dat kan eenvoudig online middels het aanmeldformulier. Liever telefonisch aanmelden voor kraamzorg? Bel ons dan op telefoonnummer 088 7777 666.