Kraamzorg Steenbergen

Zwanger? Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap en welkom op onze website! Naviva Kraamzorg Steenbergen biedt jou, je kindje en jullie gezin graag de beste start. Je zwangerschap, bevalling en kraamtijd zijn mooie, maar ook spannende momenten in je leven. Je wilt natuurlijk dat alle zaken goed geregeld zijn. Naviva Kraamzorg biedt je daarom een aantal zekerheden, waarvan jij op aankunt. We vertellen je graag meer over de mooie tijd die komen gaat.

Bij ons kun je rekenen op:

  • Zorg met passie voor jou en je gezin
  • 24-uurs bereikbaarheid voor al je vragen
  • Een kraamverzorgende uit je buurt in Steenbergen
  • Medewerkers opgeleid volgens de nieuwste inzichten

Kraamzorg in jouw buurt

Je kraamverzorgende komt uit jouw directe omgeving en weet de weg, naar jouw huis, maar ook naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis meteen te vinden. Bovendien werkt ze samen met je verloskundige en kan ze direct contact opnemen met haar als dat nodig is. Lees meer over de voordelen van buurtgericht werken.

We leveren ook kraamzorg in De Heen. Wil je weten of we ook bij jou in de buurt kraamzorg leveren? Doe dan onze postcodecheck

Babymassage voor een ontspannen kraamweek

Alle kraamverzorgenden van Naviva in Steenbergen zijn opgeleid in het geven van babymassage. Onze babymassage is speciaal voor kindjes tot zes weken oud. Tijdens je kraamtijd geniet je kindje van een ontspannen massage. Het helpt darmkrampjes voorkomen en maakt je baby rustig. Bovendien is babymassage een hele fijne manier om de hechting tussen jou en je kindje te versterken. Ook voor partners is babymassage een rustgevende activiteit om jullie kindje beter te leren kennen. Meer weten over babymassage?

Aanmelden voor kraamzorg van Naviva

Aanmelden voor kraamzorg van Naviva Kraamzorg Steenbergen gaat eenvoudig en snel via ons aanmeldformulier.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Op werkdagen zijn wij van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar via 088 – 7777 666 of klantenservice@naviva.nl. Voor spoed- en noodgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar op dit nummer. Met Naviva Kraamzorg ben je verzekerd van een fijne en ontspannen start met je baby!