Kraamzorg Zevenbergen

Verwacht je een kindje? Van harte gefeliciteerd! Een bijzondere tijd gaat komen: je zwangerschap, bevalling en je kraamtijd! Naviva Kraamzorg Zevenbergen biedt jou, je kindje en jullie gezin graag de beste start. Voor, tijdens en na je bevalling staan wij voor je klaar. Naviva maakt van jouw kraamweek een warme herinnering.

Wat doet Naviva in Zevenbergen?

De kraamverzorgende van Naviva Kraamzorg is er voor jou, je kindje en jullie gezin. Ze assisteert je verloskundige tijdens de bevalling en ondersteunt jullie thuis in de kraamweek. Op de eerste plaats zorgt ze ervoor dat het goed met jou en je kindje gaat. Ze geeft voorlichting en advies, zodat je aan het eind van de kraamtijd zelfstandig en zeker van jezelf voor je kindje kunt zorgen.

Jouw Wensen

Je kraamweek is een van de meest bijzondere momenten in je leven. Naviva Kraamzorg wil dat je aan deze periode een warme herinnering overhoudt. Daarom staan jouw wensen voor je kraamweek bij ons centraal. Tijdens het intakegesprek maken we nader kennis met elkaar. Op basis van jouw wensen en persoonlijke situatie maken we de ideale match met een van onze medewerkers. Respect voor jouw wensen en kraamzorg die bij jou past: daar staan wij voor.

Naviva Kraamzorg Zevenbergen werkt met alle zorgverzekeraars samen. Meer informatie over uren en kosten lees je kosten. Kom je er niet uit? Bel dan met ons op 088-7777666. We helpen je graag! De kosten voor kraamzorg zijn afhankelijk van je zorgverzekering. Vanuit de basisverzekering heb je recht op een aantal uren kraamzorg. Voor die uren kraamzorg betaal je een wettelijke eigen bijdrage.

Contact en Aanmelden voor kraamzorg van Naviva

Ben je op zoek naar kraamzorg in Zevenbergen, Moerdijk, Fijnaart, Heijningen, Klundert, Standdaarbuiten of Willemstad? Bij Naviva Kraamzorg ontvang je professionele zorg en persoonlijke aandacht die jij en je baby verdienen. Aanmelden gaat snel en eenvoudig. Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Je kunt dit doen door te bellen naar 088 – 7777 666 of door een e-mail te sturen naar klantenservice@naviva.nl. Met Naviva Kraamzorg ben je verzekerd van een fijne, ontspannen kraamtijd die je nooit meer zal vergeten.