Naviva Kraamzorg Zwolle staat voor, tijdens en na je bevalling voor je klaar. Naviva werkt met speciale bevallingsassistenten. Dit zijn kraamverzorgenden die speciaal zijn opgeleid om de verloskundige tijdens de bevalling te ondersteunen. Wanneer je ’s avonds of ’s nachts ontslag krijgt vangt onze kraamverzorgende jullie thuis op voor de eerste zorg. Er komt altijd een kraamverzorgende uit jouw buurt waardoor onze kraamverzorgenden snel bij jullie thuis kunnen zijn. Tijdens de kraamweek leert de kraamverzorgende jou voor je kindje zorgen en controleert ze de gezondheid van je baby. Ook houdt ze jouw gezondheid in de gaten en zorgt ze voor een fijn thuis. Na je kraamweek staan wij ook voor je klaar, tot aan je baby’s eerste jaar kan je van ons informatie en advies ontvangen.

Meld je hier aan!

De beste start voor jou en je kleintje

Bij Naviva Kraamzorg staat een veilige en ontspannen start voorop. Kraamverzorgenden van Naviva zijn deskundige professionals die geregistreerd staan bij het Kenniscentrum Kraamzorg. Onze medewerkers worden meerdere keren per jaar geschoold en getraind in de nieuwste inzichten. De kraamverzorgenden van Naviva worden naast hun reguliere opleiding intern opgeleid tot Babyexpert. Een Babyexpert weet alles over de thema’s Huid, Voeden, Taal en Natuurgericht. Tijdens de kraamweek laat je kraamverzorgende je graag kennismaken met Dunstan Babytaal, babymassage en draaiend verzorgen.

Naviva biedt jou graag zekerheid, met onze beloftes weet je wat je van ons mag verwachten:

  • Naviva wil dat je aan je kraamweek een warme herinnering overhoudt. Daarom staan jouw wensen en omstandigheden voor onze kraamverzorgende centraal.
  • Onze kraamverzorgende is er op de eerste plaats voor jou en je kindje. Natuurlijk staat zij ook graag klaar voor de andere gezinsleden en zorgt zij voor een prettig thuis.
  • Naviva werkt buurtgericht, er komt daarom een kraamverzorgende bij jou uit de regio Zwolle!
  • Naviva Kraamzorg is 24 uur per dag bereikbaar voor al jou vragen.
  • Kraamzorg van Naviva wordt door alle zorgverzekeraars in Nederland vergoed.
  • Naviva Kraamzorg is HKZ gecertificeerd.
  • Aan het einde van de kraamweek kun jij zelfverzekerd en vol vertrouwen voor je kindje zorgen.

Samenwerkingspartners geboortezorg in Zwolle

Naviva Kraamzorg werkt in Zwolle nauw samen met onderstaande partners in de geboortezorg*:

*Op deze pagina vermelden we verloskundigenpraktijken waar Naviva veel mee samenwerkt. Staat jouw verloskundigenpraktijk hier niet tussen? Ook dan kan jij je gewoon aanmelden voor kraamzorg van Naviva.

Vragen over Naviva Kraamzorg in Zwolle?

De beste start voor moeder en kind staat bij ons voorop! Ben jij klaar voor de beste start en wil jij je aanmelden voor onze kraamzorg? Dat kan eenvoudig via het aanmeldformulier op onze website. Heb je hulp nodig bij je aanmelding of andere vragen? Onze medewerkers van de klantenservice helpen je graag! Ze staan op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 voor je klaar! Je kan telefonisch contact opnemen via 088 7777 666 of mailen naar klantenservice@naviva.nl.

Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op 088 7777 666.

 

Rianne deed haar werk vol met liefde en passie. Wij hebben een geweldige kraamweek gehad.

Lees meer cliëntervaringen
Clintervaring baby Savi