Kraamzorg Zwolle

Ben je zwanger en heb je kraamzorg in Zwolle nodig? Allereerst van harte gefeliciteerd met dit blije nieuws en welkom bij Naviva Kraamzorg Zwolle. Naviva Kraamzorg zorgt ervoor dat jij, je baby en je gezin de start krijgen die jullie verdienen.

Er komt namelijk een hoop op je af in de kraamweek. De kraamverzorgenden van Naviva Kraamzorg helpen je bij het verzorgen van je baby en zorgen ervoor dat jij in alle rust kunt herstellen van de zwangerschap en bevalling. Omdat er natuurlijk allemaal nieuwe dingen op je af komen, kun je met al je vragen bij hen terecht.

Kraamtijd

De kraamtijd is een bijzondere periode waarin jij je baby leert kennen. Het is één grote ontdekking, waarin je tijd hebt intens van elkaar te kunnen genieten en al het nieuwe ontdekt. In de eerste week van je kraamtijd komt de kraamverzorgende je helpen en houdt ze in de gaten of het wel goed gaat met je baby. Zo controleert ze bijvoorbeeld het gewicht, temperatuur, ademhaling en de kleur van je baby. Daarnaast houdt de kraamverzorgende van Naviva Kraamzorg in Zwolle ook in de gaten hoe jij je voelt en neemt ze huishoudelijke taken over, zodat je voldoende rust krijgt om goed te herstellen van de bevalling. Zo kun je optimaal genieten van de eerste contactmomenten met je baby! Aanmelden voor onze kraamzorg gaat snel en eenvoudig

De kraamweek van Naviva Kraamzorg

Kwaliteit Naviva Kraamzorg Zwolle

Kwaliteit staat voor ons op de eerste plaats. We besteden veel aandacht aan het bijscholen van onze kraamverzorgenden, zodat zij de beste zorg volgens de laatste inzichten kunnen bieden. Daarbij wordt de kwaliteit van onze dienstverlening jaarlijks onderzocht door de Inspectie voor de Gezondheidszorg en een onafhankelijk instituut. Hierdoor zijn wij HKZ gecertificeerd. Dat houdt in dat Naviva Kraamzorg in Zwolle goed georganiseerd is, de cliënten centraal staan, wij betrouwbare resultaten presenteren, altijd werken aan een optimaal aanbod van zorg en voldoen aan alle eisen die gesteld worden door de sector en de overheid. Kortom, bij Naviva Kraamzorg in Zwolle krijg je altijd professionele, betrouwbare, deskundige en persoonlijke kraamzorg!

Samenwerkingspartners

In Zwolle werkt Naviva Kraamzorg nauw samen met de verloskundigen en ziekenhuizen. Meer informatie vind je op onze pagina over de verloskundigen in Zwolle

Contact Naviva Kraamzorg Zwolle

Bij Naviva Kraamzorg zorgen we er altijd voor dat je één vaste kraamverzorgende krijgt, die zelf ook uit de regio Zwolle komt. Dat voelt vertrouwd en dichtbij. Daarnaast zijn wij voor spoedgevallen 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar op 088 7777 666. Voor het aanmelden bij Naviva Kraamzorg in Zwolle en al je vragen kun je op werkdagen tussen 08.30 – 17.00 uur contact opnemen via 088 7777 666. Aanmelden kan ook online, klik hier.  Met Naviva Kraamzorg in Zwolle houd je gegarandeerd een warme herinnering over aan je kraamtijd!