Naviva op de Negenmaandenbeurs 2018

De winnaars van de winactie zijn bekend!

Heb jij tijdens de Negenmaandenbeurs onze stand bezocht en meegedaan met onze winactie? De winnaars zijn bekend! Ben jij één van de gelukkige winnaars van één van onze prachtige prijzen?

Kijk snel of jouw naam tussen de winaars staat!

Bezoek onze stand op de Negenmaandenbeurs

De Negenmaandenbeurs staat voor de deur en wij zijn er weer bij! Van woensdag 21 tot en met zondag 25 februari 2018 staat dit grootste spektakel voor aanstaande en jonge ouders gepland. De RAI staat vijf dagen in het teken van zwangerschap en alles voor je baby/kindje.

Bezoek onze stand!

Ben je zwanger en wil je meer weten over onze kraamzorg of wil je je meteen aanmelden? Bezoek dan onze stand! Onze kraamverzorgenden staan met liefde voor je klaar en geven je graag antwoord en advies. Meld je je meteen aan op onze beurs? Dan hebben wij een prachtig welkomstcadeau voor je klaarliggen!

Heel veel leuks op onze stand

We hebben heel veel leuks voor jou in petto. Elke dag geven we 250 goed gevulde goodiebags weg, kun je een kaartjes sturen aan de mooiste zwangere, aanstaande papa en mama of een leuke quote over het (aanstaande) ouderschap. Jouw persoonlijk geschreven kaartje doen wij ’s avonds voor je op de post. Daarnaast hebben wij een leuke beursactie waar je aan mee kunt doen, kun je onze instructiefilmpjes bekijken en zonodig meteen je vraag stellen aan onze kraamverzorgende.

Een gezellig dagje uit

De Negenmaandenbeurs is the place to be voor jou als je zwanger bent of net een kindje hebt gekregen. Je vindt er o.a. de laatste trends in babyland, must-haves voor jouw leven met een kindje, stylingstips voor de babykamer, deskundig advies over bijvoorbeeld voeding of verzorging en nog veel meer! Natuurlijk is het ook gewoon een heel gezellig dagje uit!

Je vindt onze stand op de Negenmaandenbeurs in Hal 8, stand 414. We zien je graag!

Naviva