Naviva helpt scholen aan nieuwe babyhoek

Datum : 8 november 2019

Opgemaakt ledikantje, commode, badje… Op 4 november leverde Naviva een compleet ingerichte babyhoek af bij het C.T. Stork College in Hengelo. Leerlingen van het profiel Zorg & Welzijn kunnen het keuzevak Welzijn Kind en Jongere kiezen, waarin ze onder andere alles leren over het verzorgen van jonge baby’s. De afdeling Zorg & Welzijn van deze school kon voor de praktijklokalen wel wat nieuwe en eigentijdse spullen gebruiken.

Het C.T. Stork College bereidt leerlingen voor op een beroepsopleiding op het MBO. Leerlingen kunnen onder andere kennismaken met de kraamzorg. Met het aanbieden van een mooie, complete babyhoek hoopt Naviva nog meer leerlingen van de school enthousiast te krijgen voor een vervolgopleiding tot kraamverzorgende. Het C.T. Stork College is de eerste van drie scholen die een nieuwe babyhoek van Naviva krijgt aangeboden.

Op de foto van links naar rechts: Marre Oolderink – leerling CT Stork school, Beate Olbertz – Praktijkopleider Naviva Kraamzorg, Ilse Heerkens – Docent Zorg en Welzijn CT Stork school en Carmen van der Weiden – Leerling CT Storkschool.