Nieuw kantoor in Rotterdam

Datum : 24 maart 2020

Per 25 maart heeft Naviva Kraamzorg er een kantoor in hartje Rotterdam bij. Het nieuwe kantoor aan het Delftseplein vervangt het kantoor in Vlaardingen. De afdelingen Klantenservice en Planning, maar ook regiomanagers en praktijkopleiders van de regio’s zuidwest nemen per 26 maart intrek in het nieuwe kantoor.

Het kantoor van Naviva is gevestigd in Central Post, het voormalige stationspostkantoor aan het Delftseplein in Rotterdam. Het pand ligt direct naast het station en heeft een eigen parkeerterrein. Naast de vaste werkplekken, komen er ook flexplekken en vergaderruimten. De flexplekken kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden door collega’s van het hoofdkantoor in Deventer, die een dag bij hun collega’s in Rotterdam willen werken. De vergaderruimtes zijn zeer geschikt voor werkoverleggen en trainingen.

Naviva is erg tevreden met het nieuwe pand in het hart van de stad en kijkt er naar uit de ruimte in gebruik te nemen. De afgelopen dagen is hard gewerkt aan het inpakken van dozen. Dat was nog best een opgave met de huidige coronarichtlijnen. Maar het gaat lukken, net als de verhuisdag morgen. We wensen alle medewerkers veel plezier en succes op hun nieuwe werkplek. Ook de medewerkers die nu vanwege het coronavirus nog thuis werken en het kantoor laten zullen betreden.