Nieuwe directie Naviva

Datum : 2 april 2021

Per 1 april 2021 heeft Naviva een nieuwe directie, bestaand uit drie directeuren: Chedli Bolte, Nynke Scheel en Claudia Kuijer. De directeuren zijn ieder verantwoordelijk voor hun eigen werkgebied en samen voor Naviva als geheel. Samen geven zij leiding aan 12 regiomanagers die de schakel vormen tussen onze kraamzorgteams, ketenpartners en de organisatie.

De nieuwe directeuren zijn geen onbekenden voor Naviva. Zowel Chedli Bolte als Nynke Scheel zijn afkomstig uit het regiomanagement van Naviva en kennen de kraamzorg dus op hun duimpje.  Claudia Kuijer komt uit het Zorg van de Zaak Netwerk, waarop Naviva is aangesloten. Zij heeft een achtergrond op het gebied van Arbo. De drie directeuren vormen samen met vier managers (Finance, Klantproces, HRM en Business Product Development & Marketing) het Naviva Netwerk Team dat verantwoordelijk is voor de dagelijkse gang van zaken.

Door de nieuwe structuur komen er minder taken op het bordje van Naviva’s regiomanagers te liggen. De regiomanagers krijgen zo meer tijd om hun teams van kraamverzorgenden te managen en te coachen. Met als doel: meer vitaliteit en werkplezier. En dat komt natuurlijk weer ten goede aan de kwaliteit van onze kraamzorg.