Ontspannen ontslag uit MST na bevalling

Datum : 9 mei 2016

Vanaf maandag 9 mei zijn ziekenhuis Medisch Spectrum Twente (MST) en Naviva Kraamzorg gestart met een bijzondere samenwerking. Met het project Warme Overdracht komt de kraamverzorgende naar MST om de pas bevallen moeder te begeleiden rond het ontslag uit het ziekenhuis.

Een ontspannen ontslag

Het ontslag uit het ziekenhuis is een spannend moment. Er komt veel op je af en je moet een aantal praktische zaken regelen. Onze kraamverzorgende heeft soms extra informatie nodig over jouw bevalling of de gezondheid van jou en je kindje. Daarom slaan MST en Naviva Kraamzorg de handen inéén in het project Warme Overdracht.

De beste zorg

Onze kraamverzorgende komt voortaan naar je toe in het ziekenhuis. Jullie kunnen zo rustig kennismaken met elkaar. Ondertussen neemt onze kraamverzorgende met de verpleegkundige van MST jouw bevalling en bijzonderheden door. Ze verricht de laatste controles bij jou en de baby samen met de verpleegkundige. Adviezen vanuit MST rond jullie gezondheid kan de kraamverzorgende direct overnemen.

Veilig naar huis

Onze kraamverzorgende bereidt jou en je kindje voor op de reis naar huis. Ze begeleidt jullie naar de auto en zorgt ervoor dat jullie veilig en gezond op weg kunnen. Jullie ontmoeten elkaar weer bij jou thuis, waar je kraamtijd wordt voortgezet.

Meer weten?

Tijdens het intakegesprek rond de 30e week van je zwangerschap vertelt onze consulent je meer over de Warme Overdracht. Heb je tot of na die tijd vragen? Bel ons op 088 – 7777 666 of stuur een mailtje naar [email protected].

De Warme overdracht van Naviva en MST:

  • Ontspannen kennismaken met je kraamverzorgende
  • Zorgeloos ontslag uit MST
  • Goed voorbereid en veilig naar huis
  • Je kraamverzorgende is volledig geïnformeerd over de gezondheid van jou en je kindje
  • De zorg thuis slaat naadloos aan op de zorg van MST
  • Geen extra kosten