Vacatureborrel Dordrecht 17 december

Datum : 12 november 2019
Zie jij jezelf wel werken als kraamverzorgende of partus-assistent bij Naviva Kraamzorg? En woon jij in de regio Drechtsteden of Breda? Kom dan naar onze vacatureborrel op dinsdag 17 december 2019 in Dordrecht. Onder het genot van een hapje en een drankje ontdek je hier wat onze organisatie jou te bieden heeft. We zijn momenteel op zoek naar collega’s, dus dit is je kans om voor de leukste kraamzorgaanbieder te werken!

Kom je een drankje met ons drinken?

Ben jij een kraamverzorgende of wil je kraamverzorgende worden? En wil je werken bij de leukste en meest innovatieve kraamzorgorganisatie van Nederland? Kom dan 17 december naar onze vacatureborrel. Hier ontmoet je je toekomstige collega’s uit de Drechtsteden (Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht etc.) en Breda. Zij vertellen je graag alles over het vak en wat werken voor Naviva Kraamzorg zo bijzonder maakt.

De locatie van de vacatureborrel

De locatie van de vacatureborrel is het prachtige Villa Augustus in Dordrecht. Je bent welkom in het restaurant van de villa, gelegen in de moestuin.

Adres: Villa Augustus, Oranjelaan 7 in Dordrecht
Tijd: 16.00-18.00 uur

 

Aanmelden voor de vacatureborrels is niet nodig. Je kunt gewoon binnenlopen. Voor vragen over de vacatureborrels kun je mailen met onze afdeling HRM via werken@naviva.nl
Villa Augustus, waar de vacatureborrel plaatsvindt

Waarom Naviva?

Wist je dat Naviva koploper is in de kraamzorg? Dat we als eerste begonnen met innovaties zoals draaiend verzorgen, babymassage en Dunstan Babytaal? Dat we speciale partusteams hebben die bij bevallingen assisteren? Dat dat wel zo veilig is voor moeder en kind? En dat je daardoor als (regulier) kraamverzorgende niet ’s nachts je bed uit hoeft?  En wist je dat wij het vak kraamverzorgende het mooiste beroep van de wereld vinden? Dat we super trots zijn dat wij moeder en kind de beste start mogen geven? En dat we ook super trots zijn op al onze collega’s die zich met hart en ziel hiervoor inzetten? Spreekt dit jou aan? Dan is Naviva jouw werkgever en ontmoeten we je graag de 17e!