Vacatureborrel in Delfgauw op 21 november

Datum : 18 oktober 2019
Naviva Kraamzorg zoekt collega’s. Vooral in de regio Zuid-Holland zijn we hard op zoek naar versterking. Daarom organiseren we op donderdag 21 november 2019 een vacatureborrel in Delfgauw. Ben jij kraamverzorgende of wil je kraamverzorgende worden? Kom dan langs en ontdek onder het genot van een hapje en een drankje wat onze organisatie jou te bieden heeft.

Kom je een drankje met ons drinken?

Ben jij een kraamverzorgende? Wil je komen werken bij de leukste en meest innovatieve kraamzorgorganisatie, waar alles gewoon goed geregeld is? Kom dan langs op onze vacatureborrel op 21 november in Delfgauw. Of je nu nog op de middelbare school zit, een opleiding volgt (of gaat volgen op 28 oktober) of al werkzaam bent in de kraamzorg… iedereen is van harte welkom!

De locatie van de vacatureborrel

De locatie van de vacatureborrel is Café du Midi in Delfgauw, een prachtig landelijk gelegen horecagelegenheid op Buitengoed de Uylenburg. Te midden van de natuur en enkele dieren warm je binnen op met een drankje en mag je je toekomstige collega’s het hemd van het lijf vragen over ons werk en onze organisatie.

Adres: Café du Midi, Noordeindseweg 70, 2645 BC, Delfgauw (let op: de locatie is wat lastig te vinden, omdat het verscholen zit achter bomen.)
Tijd: 16.00-18.00 uur
Aanmelden voor de vacatureborrels is niet nodig. Je kunt gewoon binnenlopen. Voor vragen over de vacatureborrels kun je mailen met onze afdeling HRM via werken@naviva.nl

Waarom Naviva?

Wist je dat Naviva koploper is in de kraamzorg? Dat we als eerste begonnen met innovaties zoals draaiend verzorgen, babymassage en Dunstan Babytaal? Dat we speciale partusteams hebben die bij bevallingen assisteren? Dat dat wel zo veilig is voor moeder en kind? En dat je daardoor als (regulier) kraamverzorgende niet ’s nachts je bed uit hoeft?  En wist je dat wij het vak kraamverzorgende het mooiste beroep van de wereld vinden? Dat we super trots zijn dat wij moeder en kind de beste start mogen geven? En dat we ook super trots zijn op al onze collega’s die zich met hart en ziel hiervoor inzetten? Spreekt dit jou aan? Dan is Naviva jouw werkgever en ontmoeten we je graag.