Warme overdracht Röpcke-Zweers Ziekenhuis

Datum : 2 oktober 2017

Een ontspannen ontslag uit het Röpcke-Zweers Ziekenhuis

Vanaf 1 oktober starten het Röpcke-Zweers Ziekenhuis en Navia Kraamzorg met een Warme Overdracht. De kraamverzorgende van Naviva begeleidt jou na je bevalling rond het ontslag uit het ziekenhuis. Zo ga jij veilig op pad en sluit de zorg vanuit het ziekenhuis en bij jou thuis nog beter op elkaar aan.

Zorgeloos ontslag

Het ontslag uit het ziekenhuis is een spannend moment. Er komt veel op je af en je moet een aantal praktische zaken regelen. Onze kraamverzorgende heeft soms extra informatie nodig over jouw bevalling of de gezondheid van jou en je kindje. Daarom slaan het Röpcke-Zweers Ziekenhuis en Naviva Kraamzorg de handen inéén in het project Warme Overdracht.

De beste zorg

Onze kraamverzorgende komt voortaan naar je toe in het ziekenhuis. Jullie kunnen zo rustig kennismaken met elkaar. Ondertussen neemt onze kraamverzorgende met de verpleegkundige van het ziekenhuis jouw bevalling en bijzonderheden door. Ze verricht de laatste controles bij jou en de baby samen met de verpleegkundige. Adviezen vanuit het Röpcke-Zweers Ziekenhuis rond jullie gezondheid kan de kraamverzorgende direct overnemen.

Veilig naar huis

Onze kraamverzorgende bereidt jou en je kindje voor op de reis naar huis. Ze begeleidt jullie naar de auto en zorgt ervoor dat jullie veilig en gezond op weg kunnen. Jullie ontmoeten elkaar weer bij jou thuis, waar je kraamtijd wordt voortgezet.

Meer weten?

Tijdens het intakegesprek rond de 30e week van je zwangerschap vertelt onze consulent je meer over de Warme Overdracht. Heb je tot of na die tijd vragen? Bel ons op 088 – 7777 666 of stuur een mailtje naar [email protected].

De Warme overdracht van Naviva en het Röpcke-Zweers Ziekenhuis:

  • Ontspannen kennismaken met je kraamverzorgende
  • Zorgeloos ontslag uit het DZ
  • Goed voorbereid en veilig naar huis
  • Je kraamverzorgende is volledig geïnformeerd over de gezondheid van jou en je kindje
  • De zorg thuis sluit naadloos aan op de zorg van het DZ
  • Geen extra kosten
  • Je beslist zelf of je gebruik maakt van deze extra service