Warme Overdracht met ZGT Almelo

Datum : 1 juni 2018

Vanaf 1 juni 2018 starten ZGT Almelo en Naviva Kraamzorg met een Warme Overdracht. De kraamverzorgende van Naviva komt naar het ziekenhuis toe rond het ontslag. Zo ga jij veilig en ontspannen naar huis en sluiten de zorg vanuit het ziekenhuis en de kraamzorg goed op elkaar aan.

De beste zorg

Onze kraamverzorgende komt voortaan naar je toe in het ziekenhuis. Jullie kunnen zo rustig kennismaken met elkaar. Ondertussen neemt onze kraamverzorgende met de verpleegkundige van het ziekenhuis jouw bevalling en bijzonderheden door. De verpleegkundige verricht de laatste controles bij jou en je baby onder toezicht van de kraamverzorgende. Adviezen vanuit ZGT rond jullie gezondheid kan de kraamverzorgende direct overnemen.

Ontspannen naar huis

Onze kraamverzorgende bereidt jou en je kindje voor op de reis naar huis. Ze begeleidt jullie naar de auto en zorgt ervoor dat jullie veilig en ontspannen op weg kunnen. Jullie ontmoeten elkaar weer bij jou thuis, waar je kraamtijd begint.

Gratis en eenvoudig

Aan de Warme Overdracht zijn geen kosten voor jou verbonden. Het ziekenhuis neemt contact op met Naviva als het ontslagmoment nadert. Je hoeft daar zelf dus niets voor te doen. Je bepaalt zelf of je graag gebruik wilt maken van deze service.

Meer weten?

Tijdens het intakegesprek rond de 30e week van je zwangerschap vertelt onze consulent je meer over de Warme Overdracht. Heb je tot of na die tijd vragen? Bel ons op 088 – 7777 666 of stuur een mailtje naar [email protected].

De Warme overdracht van Naviva en ZGT Almelo:

  • Ontspannen kennismaken met je kraamverzorgende
  • Zorgeloos ontslag uit ZGT
  • Goed voorbereid en veilig naar huis
  • Je kraamverzorgende is volledig geïnformeerd over de gezondheid van jou en je kindje
  • De zorg thuis sluit naadloos aan op de zorg van ZGT
  • Geen extra kosten
  • Je beslist zelf of je gebruik maakt van deze service