Yunio kraamzorg heet vanaf 1 juli 2017 Naviva Kraamzorg

Datum : 12 juni 2017

Hartelijk welkom bij Naviva Kraamzorg! Vanaf 1 juli 2017 is Yunio verder gegaan onder de naam Naviva Kraamzorg. De naam is veranderd, onze goede zorg blijft. Met dezelfde deskundige en betrokken kraamverzorgenden geven wij jou, je kindje en jullie gezin de beste start. Wij van Naviva doen er alles aan om van jouw kraamtijd een warme herinnering te maken. Schrijf je hier vandaag nog snel en eenvoudig in voor de beste start.

Vertrouwd en dichtbij

Naviva Kraamzorg werkt buurtgericht met kleine teams. Jouw verloskundige en onze kraamverzorgende kennen elkaar goed. Ze weten wat ze van elkaar kunnen verwachten om jou de beste zorg te bieden. Voor, tijdens en na je bevalling. Met onze buurtgerichte aanpak komt onze kraamverzorgende bij jou uit de buurt. Dat voelt vertrouwd en dichtbij. Als het moet kan ze bovendien snel bij je zijn. Benieuwd of we ook bij jou in de buurt kraamzorg bieden? Alle regio’s die voorheen vanuit Yunio werden voorzien van zorg, ontvangen nu zorg van dezelfde mensen maar dan onder de naam Naviva. Doe dan de postcodecheck.

Yunio kraamzorg wordt per 1 juli Naviva Kraamzorg

Veilig bevallen

Onze kraamverzorgende assisteert je verloskundige tijdens jouw bevalling. Als enige kraamzorgaanbieder van Nederland werkt Naviva met gespecialiseerde kraamverzorgenden. Onze partusmedewerkers zijn zeer ervaren. Zij worden elk jaar bijgeschoold en trainen regelmatig in het ziekenhuis. De kraamverzorgende weet in elke situatie wat ze moet doen. Ook als het onverwachts niet goed gaat tijdens je bevalling. Zo dragen wij bij aan de veiligste bevalling. Thuis of in het ziekenhuis.

Wat doet je kraamverzorgende?

Tijdens de kraamweek is de kraamverzorgende bij jou thuis. Ze biedt je alle ondersteuning en hulp tijdens deze mooie en bijzondere tijd. Met advies en instructie en een luisterend oor voor je zorgen en twijfels. Ze leert je alles over het voeden en veilig verzorgen van je kindje. Natuurlijk staat ze ook graag klaar voor de andere gezinsleden. Ze zorgt ervoor dat je kraamweek ontspannen verloopt, zodat je optimaal kunt genieten en wennen. Ons werk is geslaagd als jij aan het eind van de kraamweek zelfstandig en zelfverzekerd voor je kindje kunt zorgen. Hier lees je meer over de taken van je Naviva kraamverzorgende.

Meer dan alleen goede kraamzorg

Onze medewerkers doen er alles aan om jouw wensen en verwachtingen te overtreffen. Naviva biedt meer dan alleen goede kraamzorg. Zo maak je in de kraamweek kennis met babymassage: een heerlijke activiteit die de hechting tussen een kindje en zijn ouder(s) versterkt. We geven je uitleg over Dunstan Babytaal. Je leert de huilgeluiden van je baby herkennen, zodat je weet hoe je hem eerder kunt helpen.  Met draaiend verzorgen weet je hoe je veilig je kindje oppakt en kunt verzorgen. Lees hier meer over de zekerheden die Naviva je biedt.

Uren en kosten

Kraamzorg is noodzakelijke zorg. Het aantal uren kraamzorg dat je krijgt, hangt af van jouw persoonlijke situatie. Tijdens het kennismakingsgesprek vertelt onze consulent je daar meer over. De kosten voor kraamzorg worden door je basisverzekering gedekt. Wel betaal je een eigen bijdragen van €4,30 per uur. Ben je aanvullend verzekerd? Dan krijg je de eigen bijdrage (deels) vergoed. Informeer daarvoor bij je zorgverzekeraar. Meer weten over uren en kosten? Klik dan hier.

Zorgverzekering

Naviva Kraamzorg heeft met alle zorgverzekeraars van Nederland overeenkomsten afgesloten. Kraamzorg van Naviva wordt door elke zorgverzekeraar vergoed. Met alle zorgverzekeraars hebben wij pluscontracten. Dit wil zeggen dat onze medewerkers aan de hoogste eisen voldoen. Ook betekent dit dat wij je altijd en in alle gevallen onze zorg garanderen. Naviva vindt dat iedere kersverse moeder en haar kind kraamzorg moet kunnen krijgen.

Aanmelden

We hopen graag kennis met jou te mogen maken! Aanmelden voor onze kraamzorg gaat snel en eenvoudig. Klik hier voor ons aanmeldformulier. Vragen of hulp nodig? Bel dan met onze klantenservice via 088 – 7777 666.