De dames achter deze leuke box zijn op een missie om vrouwen voor te bereiden op het zogenoemde vierde trimester (de kraamweek, maar ook de periode daarna). Voorbereiden hierop staat in het teken van realistische verwachtingen door goede informatie en producten die het herstel van de pas bevallen vrouw stimuleren.

Postpartumbox met korting bestellen

In de box zitten noodzakelijke producten om te herstellen aan de buitenkant, maar ook van binnenuit. Denk hierbij aan de perineumspuit om je vagina te spoelen, op maat gemaakte kraam hot/coldpacks, maandverband, borstpads, voedende vitamines, poepzaadjes (voor de betere stoelgang) en (shea)butter. Ook vind je het postpartum magazine en een uitgebreid boek in de box, met daarin alle essentiële informatie over jouw herstel. Als cliënt van Naviva ontvang je 10% korting op de box en hij wordt gratis bij je thuisbezorgd. Gebruik bij je bestelling de actiecode Naviva voor de korting en de gratis verzending. Ook de losse producten zijn met korting te bestellen.

Over De Postpartumbox

Achter de Postpartumbox zitten experts op het gebied van de postpartum periode. Zij willen moeders voorbereiden op de soms heftige, maar tegelijkertijd mooiste tijd van hun leven: de kraamperiode. Dit wordt ook wel het vierde trimester genoemd. Realistische verwachtingen, herstelproducten en zo veel mogelijk support ontvangen van vrienden en/of familie zijn belangrijke kernwaardes van de dames achter de Postpartumbox. Er gaat veel aandacht naar de baby in de kraamtijd, maar er wordt niet alleen een baby geboren, maar ook een moeder. Zij verdient aandacht en zorg die verder gaat dan de kraamzorg in de kraamweek. De Postpartumbox ontwikkelde voor het eerst in Nederland producten speciaal voor de herstellende vulva. Zo wil De Postpartumbox een bijdrage leveren aan een optimale en fijne kraamperiode van alle moeders.

Naviva heeft met veel bekende merken een leuke samenwerking. Bekijk alle samenwerkingen.