Samenwerkingen

Naviva Kraamzorg staat voor kwaliteit. Aan de leveranciers en partijen waar wij mee samen werken stellen wij daarom hoge eisen. Door de jaren heen heeft Naviva diverse merken en leveranciers aan zich verbonden. We stellen ze dan graag aan je voor.

Fotografie

Film

Vormgeving & content

Speciaal voor jou

In onze Nieuw Leven App vind je een onderdeel ‘Speciaal voor jou‘. Hier ontdek je kortingen, aanbiedingen en acties van onze partners, zoals:

 • Koeka
  Inmiddels is Koeka uitgegroeid tot een volwaardig lifestyle merk. De collectie omvat ruim 125 unieke producten in vele kleuren op het gebied van baby, kids en home. Hoogwaardige kwaliteit, functioneel en een goede match met de rest van het interieur. Dat is waar Koeka voor staat. Koeka geeft 15% korting aan Naviva cliënten via de Nieuw Leven App.

 

 • Mijnkraamshop.nl
  Naviva heeft om jou op weg te helpen met heel veel zorg, in samenwerking met MijnKraamShop.nl, 8 verschillende PlusPakketten samengesteld met ieder een unieke inhoud. Mijnkraamshop.nl geeft 10 Euro korting op Pluspakketten aan Naviva cliënten via de Nieuw Leven App.

 

 • Mom Moon
  Charlotte van den Hoven van Genderen is eigenaar van Mom Moon Zwangerschap & Werk en mama van 3 kindjes. Met Mom Moon begeleidt ze zwangere vrouwen in het vinden van een goede balans tussen werk en zwangerschap en werk en moeder zijn. Je ontvangt een korting op het E-boek Back to Work (voor €24,- ipv €29,-). Ook ontvang je korting op de Community Zwanger, Kind & Werk. Deze community zit nog in de pilot fase waardoor jij nu voor een laag bedrag in kunt stappen.

 

 • Schok & Pomp
  Schok & Pomp is een start up van jonge, bevlogen artsen die werkzaam zijn (geweest) op de Spoedeisende Hulp. Ze geven cursussen “Alle Nederlanders kennis van levensreddend handelen, dat is hun missie.” En die missie begint bij jou. Tijdens hun interactieve cursus leren jonge, bevlogen artsen je in slechts drie uur de do’s en dont’s bij een medische noodsituatie. Brandwonden, epilepsie, bloedingen, verdrinking, een beroerte en natuurlijk ook reanimeren. Op levensechte poppen en met een handige app. Schok & Pomp geeft 15% korting op het webinar ‘Meest voorkomende ongevallen bij 0-3 jarigen’.

 

 • Jollein
  Jollein is sinds 1973 een succesvol lifestyle-merk in baby- en kinderkamertextiel, -accessoires en babykleding. Elk jaar ontwerpen ze nieuwe, hippe collecties met o.a. hydrofiel, dekens, slaapzakken, voetenzakken, knuffels, luiertassen, fauteuils en houten speelgoed. Daarnaast vind je in de collectie zachte kleertjes met vrolijke prints voor de allerkleinsten onder ons. Alle producten zijn praktisch inzetbaar en gemaakt om het leven van ouder en kind wat makkelijker te maken! Jollein geeft 10% korting aan Naviva cliënten via de Nieuw Leven App.

 

 • Lief Leuk & Eigen
  Lief Leuk & Eigen maakt van de mooiste momenten echte herinneringen. In de vorm van een origineel geboortekaartje. Lief Leuk & Eigen geeft 10% korting aan Naviva cliënten via de Nieuw Leven App.

 

 • MrStarsky
  Wat ooit begon als gedachte om een tastbare herinnering als de geborduurde geboortetegel nieuw leven in te blazen, leidde tot one-of-a-kind, personaliseerbare én prachtig geïllustreerde sterrenhemelposters. Bij MrStarsky maken ze sterrenhemelposters van alle onvergetelijke momenten, zoals een geboorte, verloving, huwelijk of eerste ontmoeting. Met de posters van MrStarsky hangt er gegarandeerd een unieke herinnering aan dat ene bijzondere moment aan de muur. MrStarsky geeft 15% korting aan Naviva cliënten via de Nieuw Leven App.

 

 • How About Mom
  Moeder worden is, zeker bij je eerste kindje, is best spannend. Dat vonden zij ook. Daarom willen ze er voor jou zijn, in alle fases waar je doorheen gaat. Van je kraamperiode tot terug naar werk, van borstvoeding tot de eerste hapjes tot hulp bij slapeloze nachten. Naviva cliënten ontvangen 15% korting op een borstvoedingscursus.

Hiernaast hebben we nog andere partners waar we vaak mee samenwerken zoals:

Drs. Leenarts, Dermatoloog Marjolein Leenarts ontwikkelt verzorgingsproducten voor baby’s en volwassenen. Ze adviseert ons tevens over de verzorging van de babyhuid.

Little Dutch, Met de uitgebreide productselectie van Little Dutch is het mogelijk om met veel gemak de kinderkamer te voorzien van een prachtige styling die zowel kinderen als ouders aanspreekt.

Keltum, kinderbestek

Oma Nel, boek over voeding voor de eerste 1000 dagen

 

Online Platforms

 • VETTT, online platform met een complete verzamelingen aan informatie over dingen doen met je kinderen in de regio Twente en daarbuiten.
 • 24baby is er voor alle (aanstaande) ouders. Met betrouwbare informatie willen zij een bijdrage leveren aan gezonde zwangerschappen, gelukkige baby’s en zelfverzekerde ouders. Of je nu zwanger wilt worden, zwanger bent of onlangs vader of moeder bent geworden, met een team van gepassioneerde redactieleden werken zij iedere dag aan nieuwe en actuele content in samenwerking met professionals in de geboortezorg.