Samenwerkingen

Naviva Kraamzorg staat voor kwaliteit. Aan de leveranciers en partijen waar wij mee samen werken stellen wij daarom hoge eisen. Door de jaren heen heeft Naviva diverse merken en leveranciers aan zich verbonden. We stellen ze dan graag aan je voor.

Fotografie

Film

Studio Liefjes, Daisy Kanon

Vormgeving

Babymerken

Koeka, babyverzorgingsartikelen, Inmiddels is Koeka uitgegroeid tot een volwaardig lifestyle merk. De collectie omvat ruim 125 unieke producten in vele kleuren op het gebied van baby, kids en home. Inmiddels is Koeka uitgegroeid tot een volwaardig lifestyle merk. De collectie omvat ruim 125 unieke producten in vele kleuren op het gebied van baby, kids en home. Hoogwaardige kwaliteit, functioneel en een goede match met de rest van het interieur. Dat is waar Koeka voor staat.

Jollein, babyverzorgingsartikelen, kleertjes, Jollein baby & kids is onderdeel van Smits Assen B.V. Al sinds 1973 is Smits Assen B.V. een succesvolle onderneming in babykamertextiel en -accessoires. Onder de merknaam Jollein ontwerpen zij elk jaar nieuwe collecties met hippe, trendy dessins die een mooie aanvulling zijn op onze basiscollectie. Onze collecties zijn praktisch inzetbaar, kwalitatief hoogstaand en houden rekening met de marktontwikkelingen.

Overige merken

Echografie

Babyglimpse, Jacqueline Steenbeek, echopraktijk waar je terecht kunt voor het laten maken van verschillende echo’s, waaronder een (vroege) 2D echo, een geslachtsbepaling of een prachtige 3D/4D echo.

Online Platforms

  • VETTT, online platform met een complete verzamelingen aan informatie over dingen doen met je kinderen in de regio Twente en daarbuiten.
  • 24baby is er voor alle (aanstaande) ouders. Met betrouwbare informatie willen zij een bijdrage leveren aan gezonde zwangerschappen, gelukkige baby’s en zelfverzekerde ouders. Of je nu zwanger wilt worden, zwanger bent of onlangs vader of moeder bent geworden, met een team van gepassioneerde redactieleden werken zij iedere dag aan nieuwe en actuele content in samenwerking met professionals in de geboortezorg.