Samenwerkingen

Naviva Kraamzorg staat voor kwaliteit. Aan de leveranciers en partijen waar wij mee samen werken stellen wij daarom hoge eisen. Door de jaren heen heeft Naviva diverse merken en leveranciers aan zich verbonden. We stellen ze dan graag aan je voor.

Fotografie

Film

Vormgeving

Babymerken

Koeka, babyverzorgingsartikelen, Inmiddels is Koeka uitgegroeid tot een volwaardig lifestyle merk. De collectie omvat ruim 125 unieke producten in vele kleuren op het gebied van baby, kids en home. Inmiddels is Koeka uitgegroeid tot een volwaardig lifestyle merk. De collectie omvat ruim 125 unieke producten in vele kleuren op het gebied van baby, kids en home. Hoogwaardige kwaliteit, functioneel en een goede match met de rest van het interieur. Dat is waar Koeka voor staat.

Jollein, is sinds 1973 een succesvol lifestyle-merk in baby- en kinderkamertextiel, -accessoires en babykleding. Elk jaar ontwerpen wij nieuwe, hippe collecties met o.a. hydrofiel, dekens, slaapzakken, voetenzakken, knuffels, luiertassen, fauteuils en houten speelgoed. Daarnaast vind je in onze collectie zachte kleertjes met vrolijke prints voor de allerkleinsten onder ons. Onze collecties lopen mee met de huidige trends en daarnaast hebben wij een mooi assortiment aan basisartikelen. Alle producten zijn praktisch inzetbaar en gemaakt om het leven van ouder en kind wat makkelijker te maken!

Little Dutch, Met de uitgebreide productselectie van Little Dutch is het mogelijk om met veel gemak de kinderkamer te voorzien van een prachtige styling die zowel kinderen als ouders aanspreekt.

Newborn Musthaves, zwangerschapskleding en babyartikelen, Newborn Musthaves blinkt uit in hippe multifunctionele producten voor moeder en kind: van exclusieve zwangerschapskleding, babykleding en verzorgingsartikelen tot houten speelgoed en babykamerdecoratie. Met Bae the Label en Legoe Heritage heeft Newborn Musthaves twee exclusieve Australische zwangerschapskledingmerken in haar assortiment. De collectie babyartikelen van Newborn Musthaves bestaat uit duurzame, kwalitatieve, veilige producten en accessoires in mooie, zachte kleuren zodat het past in elk (modern) interieur!

Overige merken

Online Platforms

  • VETTT, online platform met een complete verzamelingen aan informatie over dingen doen met je kinderen in de regio Twente en daarbuiten.
  • 24baby is er voor alle (aanstaande) ouders. Met betrouwbare informatie willen zij een bijdrage leveren aan gezonde zwangerschappen, gelukkige baby’s en zelfverzekerde ouders. Of je nu zwanger wilt worden, zwanger bent of onlangs vader of moeder bent geworden, met een team van gepassioneerde redactieleden werken zij iedere dag aan nieuwe en actuele content in samenwerking met professionals in de geboortezorg.