Sterrenhemelposter | Look at the stars and how they shine for you

Wist je dat de sterrenhemel die je ziet altijd anders is? De plek waarvandaan je kijkt, de datum en het tijdstip bepalen wat je ziet. Dat is op elke plaats en op elk moment uniek. Daarom is een poster met de stand van de sterren bij de geboorte van een kindje zo’n prachtig cadeau. De sterrenhemelposter is een bijzonder aandenken voor jezelf of om cadeau te doen aan familie of vrienden die een kindje gekregen hebben.

Sterrenhemelposter

MrStarsky maakt posters met de exacte stand van de sterren op een voor jou speciaal moment. Zoals de geboorte van je kindje. Iedere sterrenhemelposter is 100% uniek. De samenstelling van de poster is afhankelijk van de datum, plaats en tijd die je opgeeft. Die combinatie levert altijd een origineel beeld op. Een prachtig kraamcadeau en bijzonder om te krijgen of weg te geven.Kies je stijl

De unieke poster van de sterrenhemel kun je nog verder personaliseren. Samen met kunstenaars en illustratoren maakte MrStarsky vier verschillende designs. Onderaan elk design is ruimte om een persoonlijke tekst toe te voegen. Zoals de naam van het kindje, een mooie spreuk en de naam van de gever.

Maak je poster

Korting voor cliënten van Naviva

In onze Nieuw Leven App vind je een onderdeel ‘Speciaal voor jou‘. Hier ontdek je kortingen, aanbiedingen en acties van onze partners, waaronder MrStarsky. MrStarsky geeft 15% korting aan Naviva cliënten via de Nieuw Leven app.Vul datum, tijd en plaats van de geboorte in en bekijk direct het resultaat. Vergelijk je ontwerp in verschillende designs en personaliseer de geboorteposter. Tevreden? Kies het formaat en voeg eventueel een wissellijst toe en bestel je poster snel en eenvoudig.

Over MrStarsky

Liesbeth Veen en Fennechien Greebe zijn de oprichters van MrStarsky. Wat begon als gedachte om een tastbare herinnering zoals een geborduurde geboortetegel nieuw leven in te blazen, leidde tot one-of-a-kind, personaliseerbare én prachtig geïllustreerde sterrenhemelposters. MrStarsky maakt sterrenhemelposters van alle onvergetelijke momenten, zoals een geboorte, huwelijk, verloving of eerste ontmoeting. Met de posters van MrStarsky hangt er gegarandeerd een unieke herinnering aan dat ene bijzondere moment aan de muur.

Ben je nieuwsgierig hoe de sterren stonden bij de geboorte van jouw kleintje, kijk dan op www.mrstarsky.com en maak ‘m zelf!

Lees meer over samenwerkingen die Naviva heeft met leuke merken.