Missie

Naviva levert als marktleider deskundige kraamzorg en draagt hiermee bij aan een veilige en gezonde start voor ouders en hun kind. Thuis en in het ziekenhuis. Fysiek en digitaal. Onze medewerkers zijn voor ons van grote waarde. Wij denken in mogelijkheden en creëren de beste werkvoorwaarden. Want als zij in hun kracht staan, excelleren ze in hun werk. Onze mensen zijn deskundig, betrokken en liefdevol. Met hun kennis en expertise zorgen zij ervoor dat ouders zelfstandig en vol vertrouwen de kraamweek afsluiten. Uitstekende kraamzorg bereiken we door te investeren in onze medewerkers, werkwijzen en techniek. Zo geven we vorm aan zinnige kraamzorg van vandaag en morgen.

Visie

Naviva is een kraamzorgorganisatie in balans. Er is een goed evenwicht tussen de belangen van cliënt, medewerker en organisatie. De cliënt ontvangt de best mogelijke zorg, zowel fysiek als digitaal. Onze medewerkers weten wat nodig is en zijn wendbaar wanneer dit nodig is. Zo krijgt iedereen kraamzorg die past. De medewerkers zijn deskundig, gelukkig in hun werk en vitaal. Dit doet Naviva door middel van een goed leer- en ontwikkelaanbod, goede arbeidsvoorwaarden en aandacht voor duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Wij werken elke dag met elkaar aan een sterke organisatie, waar vitale en deskundige medewerkers alle cliënten de beste start geven.

Bedrijfscultuur

Bij Naviva heerst een cultuur waarin we elkaar durven aan te spreken. Op de zaken die goed gaan, maar ook op dingen die beter kunnen. Onze directie is benaderbaar en wordt bijgestaan door een Raad van Meedenkers, een OR en een cliëntenraad. Vier keer per jaar organiseert zij een informatiesessie, waarbij ook de dialoog aan wordt gegaan met medewerkers. Zo kunnen we een transparante en lerende organisatie zijn en blijven.

De wil om steeds vernieuwend en innovatief te zijn, zet een duidelijke stempel op onze bedrijfscultuur. We staan bekend als koploper in de zorg. Kraamzorg verandert, wij veranderen daarin mee om zo ons vak toekomstbestendig te maken. Digitale zorg is een vaste aanvulling op onze fysieke zorg.

Naviva wil dat jij als werknemer goed in je vel zit. Dat jij doet waar je goed in bent. En dat je plezier aan je werkt beleeft. We hebben veel persoonlijke aandacht voor onze medewerkers en zijn trots op de prettige werksfeer binnen onze organisatie. 99 % van onze collega’s geeft in het medewerkertevredenheidsonderzoek aan plezier te halen uit het werk.

Kernwaarden

Onze kernwaarden binden ons. Dit zijn onze kernwaarden:

  • Bevlogen: Jij werkt vanuit je hart. Bij Naviva werken bevlogen professionals die met passie en bevlogenheid hun werk doen.
  • Aandachtig: Je hebt oprechte aandacht voor anderen én voor jezelf: je ontwikkeling en balans. Je houdt je aandacht bij je werk en neemt daarmee verantwoordelijkheid.
  • Daadkrachtig: Medewerkers van Naviva zijn duidelijk, durven beslissingen te maken en kunnen snel handelen. Dat vraagt om vitaliteit, lef en veerkracht
  • Wendbaar: Je weet precies wat je te doen staat, maar bent wendbaar als dat nodig is. Jij zorgt dat elk gezin de zorg krijgt die past. Nu en in de toekomst.
  • Deskundig: Je bent een deskundig professional, die elke dag haar best doet om elke verwachting te overtreffen. Zo maak jij het verschil.