Kernwaarden

Trots. Dat zijn de medewerkers van Naviva. Trots op de beste start die wij cliënten willen bieden en trots dat ons dit elke dag weer lukt.

Om dat zo te houden, spreken we elkaar aan op de zaken die goed en die beter kunnen. Een open cultuur en de wil om steeds verder te groeien kenmerken onze organisatie. Onze kernwaarden beschrijven waar wij voor staan. In de missie en visie lees je terug hoe wij onze rol in de geboortezorg zien.

Onze kernwaarden

  • Bevlogen: Kraamverzorgende word je niet, dat ben je. Bij Naviva werken bevlogen professionals die met passie hun werk doen.
  • Aandachtig: Wij doen de dingen met aandacht. Je hebt aandacht voor je cliënt en je collega, maar ook aandacht voor jezelf: je ontwikkeling en balans.
  • Daadkrachtig: Medewerkers van Naviva zijn duidelijk, durven beslissingen te maken en kunnen snel handelen. Dat vraagt om vitaliteit, lef en veerkracht.
  • Zelfstandig: Kraamverzorgende is een zelfstandig beroep. Je krijgt en neemt de verantwoordelijkheid om op eigen kracht je werk te doen en om hulp te vragen als je dat nodig hebt.
  • Ambitieus: Alleen het beste is goed genoeg. Alle medewerkers van Naviva doen net iets meer om elke verwachting te overtreffen.

Pas jij bij Naviva? Doe onze quiz en kom er snel achter