Postcodecheck

Naviva Kraamzorg is een van de grootste kraamzorgorganisaties van Nederland. Ons werkgebied spreidt zich uit over meerdere provincies. Om er zeker van te zijn dat wij ook in jouw regio kraamzorg bieden, doe je eenvoudig de postcodecheck.

Online aanmelden kraamzorg

Aanmelden voor Naviva Kraamzorg regel je gemakkelijk en snel middels het online aanmeldformulier. In slechts tien minuten heb je je aangemeld en ben je verzekerd van deskundige kraamzorg. Wil je je liever telefonisch aanmelden of heb je hulp nodig bij het aanmelden? Bel ons dan op telefoonnummer 088 – 7777 666. We helpen je graag!

Wanneer aanmelden?

We raden je aan je aan te melden voor kraamzorg tussen de 12e en 16e week van je zwangerschap. Goed om te weten: wij hebben contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars in Nederland.

Wat gebeurt er na je aanmelding?

Nadat jij je hebt aangemeld voor onze kraamzorg, krijg je toegang tot je eigen cliëntportaal. Hierin kun je je eigen gegevens inzien en aanvullen. In de kraamweek worden hier ook de gegevens en registraties van je baby bijgehouden. Rond de 30e – 32e week van je zwangerschap plannen we een kennismakingsgesprek in. Tijdens het kennismakingsgesprek neemt onze consulent alles met je door omtrent je bevalling en kraamtijd. Je kunt dan ook jouw wensen en behoeftes aangeven. Op basis van dit gesprek zetten we een kraamverzorgende in die het beste past bij jouw situatie.

Online magazine

Na aanmelding vind je in je online dossier een download naar ons online magazine ‘Hoe bevalt het’. In dit magazine vind je veel praktische informatie over je zwangerschap, je kindje, je bevalling en de kraamweek. Kortom, alles wat je moet weten als aanstaande ouder(s). Lees het door, want het helpt je om je zo goed mogelijk voor te bereiden.

Meld je aan!