Aanmelden

Wat fijn dat je je wilt aanmelden voor kraamzorg van Naviva; professionele kraamzorg met persoonlijke aandacht. Wij zullen er alles aan doen om je een ontspannen kraamperiode te bezorgen. Een kraamtijd waar je later met warme gevoelens aan terug kunt denken. Klik hier om je meteen aan te melden.

Postcodecheck

Naviva Kraamzorg is een van de grootste kraamzorgorganisaties van Nederland. Ons werkgebied spreidt zich uit over meerdere provincies. Om er zeker van te zijn dat wij ook in jouw regio kraamzorg bieden, doe je eenvoudig de postcodecheck.

Online aanmelden

Aanmelden voor Naviva Kraamzorg regel je gemakkelijk en snel middels het online aanmeldformulier. In slechts tien minuten heb je je aangemeld en ben je verzekerd van deskundige kraamzorg. Wil je je liever telefonisch aanmelden of heb je hulp nodig bij het aanmelden? Bel ons dan op telefoonnummer 088 – 7777 666. We helpen je graag!

Wanneer aanmelden?

Hoewel het wenselijk is je aan te melden voor de 5e maand van je zwangerschap, is dat zeker niet noodzakelijk. Wij hebben pluscontracten afgesloten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Dit houdt voor jou in dat je gegarandeerd kraamzorg krijgt, zelfs in drukke periodes en ongeacht het moment van aanmelding. Daarnaast is een belangrijke vereiste van een pluscontract dat onze kraamverzorgenden aan hogere opleidingseisen moeten voldoen. Regelmatig worden onze kraamverzorgenden getraind en bijgeschoold volgens de nieuwste inzichten. Zo is hun kennis altijd up-to-date.

Wat gebeurt er na je aanmelding?

Zodra jij je hebt aangemeld voor onze kraamzorg, plannen we een kennismakingsgesprek in. Doorgaans zal dit gesprek plaatsvinden tussen week 28 – 32 van je zwangerschap. Tijdens het kennismakingsgesprek neemt onze intaker alles met je door omtrent je bevalling en kraamtijd. Hierbij staan jouw wensen en behoeftes voorop. Daarnaast heb je alle ruimte om vragen te stellen. Op basis van dit gesprek zetten we een kraamverzorgende in die het beste past bij jouw wensen en behoeften.

 

Hoe bevalt het…?

Na het aanmelden voor Naviva Kraamzorg ontvang je het prachtige magazine ‘Hoe bevalt het…’, boordevol informatie, adviezen en tips over je zwangerschap, de bevalling, de kraamtijd, de periode daarna en je kindje. Een magazine om te bewaren!