Privacyverklaring

Privacyreglement Naviva kraamzorg BV

Naviva Kraamzorg werkt met privacygevoelige informatie en persoonsgegevens. Vanzelfsprekend gaan wij zeer zorgvuldig met dergelijke gegevens om, conform de geldende wet- en regelgeving. Hoe wij dat doen, lees je in onderstaande privacyverklaring. 

Deze privacyverklaring is van toepassing op cliënten, medewerkers en toekomstige medewerkers van Naviva.
Naviva is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Naviva kraamzorg
Keulenstraat 19
7418 ET Deventer
www.naviva.nl
telefoonnummer 088-777666

KVK nr.: 08153432

Naviva houdt zich aan de regels van de wet. Je hebt het recht om te weten welke gegevens wij noteren en waarom. Gegevens worden vastgelegd conform de wettelijke grondslagen. 

Heb je vragen of een klacht over de gegevensverwerking? Wil je gebruik maken van je rechten als betrokkene conform de AVG wetgeving? Neem dan contact met Naviva op via [email protected], je vraag wordt dan in behandeling genomen door de adviseur kwaliteit en veiligheid van Naviva.

Daarnaast kun je, als je een vraag of klacht hebt  op het gebied van de AVG en/of privacy contact opnemen met de Functionaris Gegevensbescherming, de heer J.P. van Schoonhoven. Hij is bereikbaar via [email protected]. Ook kun je een privacy klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan pas nadat je de klacht aan Naviva hebt voorgelegd.

Waarvoor gebruikt Naviva persoonsgegevens?

Zo zorgt Naviva voor je persoonsgegevens

Informatie voor websitebezoekers

Cookiestatement
Naviva gebruikt technische ,functionele en analytische cookies. Met jouw toestemming plaatsen we tevens tracking cookies op je computer. Deze cookies gebruiken wij om bij te houden welke pagina’s je bezoekt om zo een profiel op te bouwen van je online gedrag. Dit profiel is niet gekoppeld aan je naam, adres en e-mailadres, maar wordt alleen gebruikt om advertenties af te stemmen op je profiel, zodat deze zoveel mogelijk relevant voor je zijn. 
Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan de website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Naviva slaat zelf geen gegevens op, maar maakt hierbij gebruik van onderstaande partijen.  

We maken gebruik van de volgende cookies voor marketing- en social media doeleinden:

Privacy
Voor meer informatie over de gegevens die YouTube verzamelt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van YouTube.

Meer informatie over wat Facebook met opgeslagen data doet, lees je in de privacyverklaring van Facebook. Deze kan regelmatig wijzigen. We hebben Facebook geen toestemming gegeven om de verkregen informatie te gebruiken voor andere Facebook-diensten.

Meer informatie over wat Twitter met opgeslagen data doet, lees je in de privacyverklaring van Twitter. Deze kan regelmatig wijzigen.

Meer informatie over wat Instagram met de opgeslagen data doet, lees je in de privacyverklaring van Instagram.

Meer informatie over wat LinkedIn met opgeslagen data doet, lees je in de privacyverklaring van LinkedIn. Deze kan regelmatig wijzigen. We hebben LinkedIn geen toestemming gegeven om de verkregen informatie te gebruiken voor andere LinkedIn-diensten.